enkel uddannelse på blodbårne patogener

Enhver, der arbejder i et laboratorium , der prøver blodprøverne er i risiko for blodbårne patogener infektion . Sundhedspersonale , udrykningshold , livreddere og medarbejdere på mange andre områder har brug for grundlæggende uddannelse i identificering , risici , forebyggelse og eksponering af blodbårne patogener , som beskrevet i Occupational Safety and Health Administration retningslinjer

Typer


blodbårne patogener uddannelse skal først identificere de typer af sygdomme , der overføres gennem udsættelse for virus eller bakterier-inficeret blod . Disse omfatter malaria , syfilis , brucellose , Hepatitis B ( HBV ) og HIV /AIDS . Ofte et uddannelsesprogram fokuserer på HBV og HIV /AIDS .

Funktion


Den patogener forårsager sygdomme som hiv /aids og HBV kan være til stede i andre kropsvæsker samt blod . Uddannelse skal omfatte , hvordan disse patogener trænger ind i kroppen-. gennem seksuel kontakt , nål deling , fødsel og pauser i huden , bl. a.

Forebyggelse


Forebyggelse træning er en central del af blodbårne patogener uddannelse . En oversigt over personlige værnemidler ( PPE ) bør omfatte korrekt anvendelse og bortskaffelse af handsker , beskyttelsesbriller og andet beskyttelsesudstyr . Cover procedurerne for desinfektion , smittefarligt affald og god hygiejne .

Solution


Tilbud instruktion om procedurerne for behandling af blodbårne patogener eksponering . Gå over arbejdsgiver retningslinjer for rapportering om et mulig eksponering , som dokumenterer det , og muligheder for test og rådgivning opfølgning .

Advarsel

Vær sikker på at følge OSHA 's retningslinjer for uddannelse af arbejdstagere om blodbårne patogener ( se reference 2) . Hvis eksponering for hepatitis B- patogenet er en mulighed på arbejdspladsen , er den bedste forebyggelse er den HBV vaccination serien .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.