fordele for forhøjet vandtårne

Fællesskabers hele verden indeholder vandtårne , der giver beboere , virksomheder og civile afdelinger med det vand, de har brug for at drikke , sanitet og arbejde . Vandtårne kommer i flere forskellige former, men forhøjede tårne er blandt de mest almindelige . Der er flere vigtige årsager til, at populariteten af forhøjede tårne .

vandtryk


Den største fordel ved en forhøjet Vandtårnet er , at det giver stabil , konstant vandtryk på grund af tyngdekraften . Når vandet er blevet pumpet ind i tårnet , det har nok presset til at flyde ned gennem rør og ind i boliger uden brug af ekstra energi . Det betyder, at selv i tilfælde af strømsvigt , vandet i tanken er til rådighed for beboerne , indtil forsyningen er opbrugt . Ved hjælp af en generator til at køre pumperne vil give en anden dosis af vand , holde systemet operationelt i en krisesituation .

Sikkerhed


En anden fordel ved forhøjede vandtårne er, at de forenkler sikkerheden i hjemmemarkedet vandforsyningen . Tårne er ofte placeret i nærheden af reservoirerne , de drage , hvilket gør det lettere for en by at sikre vandforsyningen , end det ville være , hvis vandet skulle passere gennem mange mindre pumpestationer . Centralisere vandforsyningen giver også en let sted, hvor vandet kan afprøves for at sikre, at det er sikkert at drikke for hele samfundet .

Civic Pride


Nogle forhøjet vandtårne er blevet punkter borgerlige stolthed . Dette kan ske , hvis et samfund bruger en historisk høje vandtårn , som kan have forskellige arkitektoniske elementer eller et sted i den lokale historie . I andre tilfælde er moderne vandtårne bygget til at ligne et objekt , der er forbundet med byen , sådan som et stykke frugt , der høstes lokalt . Nogle tårne bruges til at identificere byer og kan omfatte en by motto eller kaldenavn . Disse teknikker bidrager til at beskytte mod harme over forhøjet tårn konstruktion , som kan opstå , når beboerne føler , at et nyt tårn vil indebære en skamplet for byen eller reducere ejendom værdier.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.