fordele og ulemper ved et stetoskop

Stetoskoper fortsat opretholde den samme rolle som de har for de sidste 200 år-nemlig en grundlæggende men yderst vigtigt redskab til at give medicinske fagfolk til straks stedet vejrtrækning , hjerte og andre abnormiteter i patienter . Stetoskopet er selv under på et nyt udseende med elektroniske udgaver , der er vinder i popularitet . Forståelse af fordele og ulemper ved stetoskoper vil hjælpe folk til at forstå denne indviklede enhed .

primære fordel


Den overordnede fordel ved et stetoskop er at det giver medicinske fagfolk til at lytte til lydene fra lunger, hjerte og tarme . Unormale funktion inden for disse systemer i kroppen straks kan plettet med korrekt brug af et stetoskop . Nogle stetoskoper er ekstremt følsom og kan endda arbejde gennem tøj .

farer og ulemper


En af de mest oversete farer ikke med hensyn til patienten, men personen, der bruger stetoskop . Da stetoskopet forstørrer lyder, kan enhver tilfældig støj , der er for høj potentielt skade lytterens ører . Stetoskoper skal også hele tiden renses på grund af deres evne til at sprede bakterier og virus . Da de normalt bruges på bar hud og til tider på meget syge patienter , ordentlig rengøring er afgørende .

elektronisk stetoskop Fordele


Det nyeste type stetoskop , der nu almindeligvis anvendes , er en elektronisk version . Dette er meget fordelagtigt i en traditionel stetoskop da det giver mere klarhed lyd, når du lytter til hjertet og lungerne . Dette gør at identificere problemer hurtigere og nemmere . Avanceret elektronisk stetoskoper tillade optagelse og afspilning af lyde samlet op , hvilket gør det nyttigt for reference eller i undervisningen af studerende .

elektronisk stetoskop Disadvantages


Elektronisk stetoskoper har mange problemer , der normalt forbindes med typiske elektronisk udstyr. Et af de mest kedelige spørgsmål er , at de kræver batterier . Da udskiftning af batterier kan være kedelig og let at glemme , kan dette skabe problemer med læger og sygeplejersker , da stetoskoper er så stærkt afhang .

Et andet problem i elektroniske stetoskoper , kan interferens fra andre elektroniske enheder i nærheden --- især mobiltelefoner . Mange af de mere magtfulde mobiltelefoner kan forårsage forstyrrelser , som kan bærbare computere i almindelighed nærheden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.