granit & lungekræft

Granit bruges i mange typer af hjem og byggeri , herunder gulvbelægning , counter-toppe , pejse og vægge . Der er fortsat bekymring for, at visse typer af granit , der anvendes i indendørs byggeri kan bidrage til lungekræft

Granit i Miljø


Granit er en af de mest almindeligt forekommende vulkanske klipper i vores verden . Der er elementer i granit , herunder meget små mængder af uran , der udsender stråling kendt som radon , som de naturligt forfald , i henhold til " American Association of Radon Videnskabsfolk og teknikere " ( AARST ) .

Rdon Gas Emission


Radon af drivhusgasser fra jorden og granit rock er alle omkring os , hele tiden . Men ifølge EPA er disse udledninger ikke ansås for skadelige i en åben, udendørs miljøer .

Granit og lukkede rum


Ifølge EPA er risikoen for granit-forårsaget lungekræft eksisterer , når radongas udledes i lukkede rum , der er dårligt ventileret , ligesom boliger og kontorbygninger , eller arbejde miljøer som underjordiske miner . I lukkede steder , kan trække vejret radon gas, som er radioaktivt , bidrager til lungekræft .

EPA om Radon i Home


Mens der har været stor mediefokus på granit køkken bordplader og gulvbelægning , EPA citerer den vigtigste kilde til indendørs risiko som radongas , som indsamler i lukkede kældre , hvor granit jord er i berøring med gulve og vægge .

Lung Cancer Risks

Ifølge AARST , jo højere koncentrationen af radon i et lukket rum , og jo længere du indånder det i , jo højere din risiko for lungekræft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.