handsker for at beskytte mod termiske risici

En lang række af beskyttende handsker er til rådighed for at beskytte hænderne fra de mange farer , der står i hverdagen , såsom ekstrem varme . Termisk beskyttelse er afgørende for aktiviteter, der involverer brand , el , visse kemikalier , varmt vand , varme genstande eller damp . Forskellige handsker er til rådighed for forskellige typer og niveauer af termisk beskyttelse .

bomuldshandsker


Handsker til situationer med en lavere termisk risiko er ofte lavet af bomuld . En af de mest almindelige anvendelser for disse handsker er i form af grydelapper til køkken brug . Men de har begrænsninger . Bomuldshandsker har en tendens til at være meget tyk og er meget vanskelige at anvende som følge heraf. De er heller ikke ildfast , og bør således ikke anvendes i nærheden af åben ild .

læderhandsker


Læder anvendes i kombination med andre materialer til brug som varme-resistente handsker . Kraftig læder ofte udgør den ydre del af handsken , mens varme liner materiale frakker indersiden . Læderet har eksisteret i århundreder , og kan være meget effektiv , forudsat at det ikke bliver vådt . Det er almindeligt anvendt i handsker for svejsere og brandfolk , da læder ikke smelter eller brænder så let som mange syntetiske materialer .

Kevlar Fiber Handsker


Kevlar fiber materiale blev udviklet af den kemiske virksomhed DuPont for at beskytte astronauter fra ekstrem varme betingelser, når de igen kom ind i jordens atmosfære . Denne fiber er blevet udnyttet og fremstillet i kraftige handsker til beskyttelse mod termiske risici . De er særligt nyttige i barske miljøer , da de er cut- resistente så godt.

aluminiseret Handsker


For ekstremt høje temperaturer , aluminiseret handsker er til rådighed som beskyttelse og er effektive i afspejler varmen væk fra hænderne . De er som regel anvendes i kombination med Kevlar , hvor Kevlar materiale gør op grundlag af handsken og det yderste lag er belagt med mylar eller andre aluminium-baserede materialer til varmereflekterende egenskaber . Disse typer af handsker er almindeligt anvendt med brandmænd eller med produkter med tunge strålevarme .

Carbon-X Fiber Handsker

Carbon-X fibre er en nyere teknologi, der giver høj termisk beskyttelse . De er meget tynde og giver mere fleksibilitet end de fleste andre termisk -resistente handsker . Disse typer af handsker er meget populære i høj ydeevne motor sport eller andre aktiviteter, der kræver mere fingerfærdighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.