holdbarhed på flaske ozarka vand

Den amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) kræver ikke en hylde liv for flaskevand , som omfatter flaske Ozarka vand . Der er dog et par forholdsregler , der bør tages hensyn til opbevaring

Historie


Etableret i 1907 , Ozarka Vandselskab , også kendt som Eureka Vand , fremstiller Ozarka Drikkevand , Ozarka fluorholdigt vand , Ozarka Spring Water , Shamrock Steam Destillerede Vand og Mountain Valley Spring Water .

Holdbarhed


Ifølge www. ozarkah2o. com , flaskevand har potentialet til at blive brugt på ubestemt tid , hvis det opbevares korrekt med en hætte . Men den Ozarka vandværket , at Ozarka vand vil vare ikke mere end to år for ikke-kulsyreholdige vand , og et år for mousserende vand .

Opbevaring


Ozarka flaskevand bør opbevares på et køligt og tørt miljø væk fra direkte sollys . Det bør ikke være i nærheden af giftige dampe eller rengøringsmidler , der indeholder kemikalier, der er farlige ved indtagelse .

Advarsel


Ifølge Global Healing Center , farlige bakterier og potentielt giftige plastforbindelser er blevet fundet i de typer af vandflasker , der genbruges . Genbrug din Orzarka vandflaske , men afholder sig fra genpåfyldning det med vand at drikke .

Fun Fact

Flaskevand er reguleret af FDA . Det anses for en fødevare . Postevand dog er reguleret af US Environmental Protection Agency og anses et hjælpeprogram .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.