hvad er årsagerne til gasudslip ?

Hvis der er en gaslækage i dit hjem , er der øget risiko for brand og eksplosion , samt muligheden for kulilteforgiftning . Mange gange , kan disse problemer gå ubemærket hen i lang tid , fordi nogle gasser , såsom kulilte er farveløse og lugtfri . Det er vigtigt at identificere almindelige årsager til disse lækager , og at få dem fast med det samme .

Husholdningsapparater


Mange apparater i dit hjem kan bruge naturgas eller propan til at skabe varme , herunder vandvarmere , tørretumblere , ovne og pejse . Da disse apparater bliver ældre , kan de sæler , der forbinder rørene korroderer og forårsage en gaslækage . Apparater lignende ovne eller vaskemaskiner , der bruger en gnist til at antænde gassen til brug kan blive defekt og ikke antænde gassen . Hvis nogen glemmer at slukke for gassen knappen , kan gassen flygte ind i hjemmet .

Defekt Piping


Gas kommer ind i din udefra , og en labyrint af rør crisscrosses under dit hjem for at slutte apparater til kilde . I mange ældre huse kan denne rørføring blive defekt og enten mister sin segl eller simpelthen brækker på grund af langsigtede slid. Dette kan medføre, at gassen til at lække i hjemmet

dårlig ventilation


Sammen med naturgas og propan gas , kuldioxid kan trænge ind i dit hjem-. fra funktionsfejl udsugnings eller som følge af dårlig ventilation . Kuldioxid er biprodukt af mange elementer, der bruger naturgas og propan for varme . Store apparater såsom boligopvarmning systemer skal udluftning denne gas ud gennem skorstenen eller en udstødning ventilator . Hvis udstødningen funktionsfejl eller skorstenen bliver tilstoppet , kan det kulilte sive ind i hjemmet . I modsætning til naturgas og propan , som har en lugt , er kuldioxid lugtfri . En person vil simpelthen blive træt og falde i søvn-og måske ikke vågne op .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.