hvad er de farer af genvundet drikkedunke ?

Sikkerhed , når det kommer til de produkter, vi køber , er et kæmpe frygt for forbrugerne --- givet de drastiske konsekvenser, der kan ledsage massivt distribueres usikre elementer . Frygt drikkedunke står øverst på listen . Da den gennemsnitlige person formodes at indtage tæt på to liter vand om dagen , farerne ved genbrugsvand flasker bliver klar på en massiv , både personligt og miljømæssigt .

Bisphenol A


Kemikalier , som Bisphenol A ( BPA ) , der er indeholdt i visse typer af plast , har vist sig at blive frigivet af plastflasker , der genbruges eller genanvendes . Environmental Californien Forsknings-og Policy Center fandt , at BPA lækage er blevet forbundet med øget risiko for spontan abort , lavere testosteron niveauer , samt bryst-og livmoderkræft .

Det betragtes som en yderst delikat sag for børn --- der er mere tilbøjelige til at virkningerne af kemikalier på grund af deres udvikling organer . BPA er medtaget i mange sutteflasker og kopper , men forskning viser , at små mængder er mest sandsynligt, harmløse . Hvad er ikke så veldokumenteret er effekten af akkumulerede indtagelse over tid for spædbørn og børn .

Plastic Farer


Flere plast har vist sig at have potentielle farer --- hvoraf de fleste er relateret til hormonelle problemer skabt af kemikalier i forskellige typer af plast . Plastic nummer 3 , en genanvendelig plast normalt findes i vandflasker , har vist sig at lejlighedsvis forlade kemikalier , som er farlige for kroppens hormoner i væsker, som den indeholder .

Plastic nummer 6 --- en anden container , der bruges til mad og drikke --- også utætheder Styren på lejlighed . Styren kan fungere som en farlig kræftfremkaldende for mennesker .

Miljø


Plastflasker er nemme at genanvende , hvilket resulterer i positive virkninger af affald på planeten , som vi bor . Problemet er, at med alle typer af positiv effekt , der generelt negative virkninger , der ledsager den . Plast nummer 1 --- plast oftest findes i den gennemsnitlige vandflaske --- kræver store mængder energi at genbruge.

På toppen af dette , det genererer store mængder af giftige gasser , der gør deres vej ind i miljøet . Dette kombineret med det faktum, at tonsvis af plastflasker stadig ikke få genanvendt , betyder det, at plastflasker kan have negative konsekvenser for både den globale opvarmning og på planeten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.