hvad man skal spise med en knap påfyldningsrør

Patienter på en knap påfyldningsrør ( G-tube ) kræver enten hel eller supplerende ernæringsmæssig støtte . Total ernæringsmæssig støtte mandater en kost bestående udelukkende af næringsstoffer fra enteral formler , mens supplerende ernæringsmæssig støtte gør det muligt for patienten at indtage fast føde som supplement til enteral formlen . Patientens læge og et hospital diætist bestemme patientens solid og supplerende indtag

diætist Høring


Efter at have en påfyldningsrør indsat , og forud for udskrivelse fra hospitalet , vil patienten blive undersøgt af en diætist , der vil bruge patientens højde og vægt til at bestemme body mass index , eller BMI . BMI tal er kombineret med en seks -måneders stemmer overens med vægttab på grund af sygdom at nå frem til en underernæring nummer . Det er på dette medfører fejlernæring tal , at diætist kan afgøre en plejeplan for patienten .

Appetit og spisetider


Making fast føde mere tiltalende er nødvendig for at tilskynde tube -fed patienter til at spise . Hvis patientens appetit tillader , er det bedst at spise små måltider og sunde snacks flere gange om dagen . Fordi det er bedst ikke at tvinge patienter til at spise fast føde , diætister råd hengive dem i næringsrige fødevarer, de kan lide , når de har en appetit .

Typer af Foods


Næringsholdigt , høj-vitamin og mineral-tæt fødevarer med et højt kalorieindhold indhold anbefales til dem, der er i stand til at spise , mens på G-tube . Ikke-rødt kød fødevarer er anbefalet til kilder til protein . Fisk , fjerkræ og mejeriprodukter poster foretrækkes erstatninger for rødt kød . Ost og kiks , muffins og buddinger er alle fremragende højt kalorieindhold , høj-protein snacks . Yderligere massivt fødevarer omfatter yoghurt , milkshakes , flødeost og jordnøddesmør . Mens disse er alle fremragende valg , G-tube patienterne generelt arbejder tæt sammen med deres læge eller diætist på deres specifikke for en sund kost .

Blended Foods


påberåbelse af blandet fast føde i løbet af enteral formler er blevet populært for mange , der kræver total ernæringsmæssig støtte så godt. Bortset fra de associerede omkostninger spørgsmålet i nogle tilfælde , vælger fast føde i løbet af enteral formler er blevet populært baseret på patienternes evne til at " smage " de fødevarer, som de har været trang .

Bekymringer

Et bekymring blandet fødevarer i modsætning til kosttilskud er , at blandes fødevarer ikke giver alle de næringsstoffer , som kroppen kræver . Formler, og på den anden side omfatter disse næringsstoffer som kosttilskud .

Et andet problem er mad tilstopning G-rør . Efter blanding af fast føde , bør de kører gennem en si for at undgå enhver tilstopning , som kan resultere i komplicerede opgave at erstatte røret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.