hvordan du holder din lokale miljø sikkert og sundt

Vi påvirker vores miljø os selv ved vores livsstil , vores aktiviteter og vores tanker . Et samfund sammen påvirker sit miljø til gode eller dårlige i henhold til dens levevis og valg . Et sundt miljø er behovet , hvis ikke ønsket , af alle . Denne form for miljø skal vedligeholdes af mennesker selv . For at gøre dette , skal de vide, hvordan man skal håndtere gøre et miljø rask og rørig . Uddannelse er den bedste måde at motivere offentligheden om hvordan du holder det lokale miljø sundt . Læse og skrive folk altid vide, hvad en sund atmosfære betyder , og hvad den består af . Også , de kender betydningen af at holde det så
1 .
Hold dine omgivelser rene . Ikke tillader skrald at samle i nærheden af dit samfund . Også holde afløb unclogged og helst med en skærm dækning . Begge er hovedkilderne til bakterier og dermed af sygdomme . Opfordre alle beboere til at bruge skraldespande i stedet for at smide stumper af skrald på den side af vejen .
2 .
Hold dine omgivelser grøn . Det betyder, at du burde plante flere og flere træer . Dette sikrer en god forsyning af ilt , som hjælper atmosfære føler ro. Træernes skygge og den dejlige duft af frugt og blomster , også bidrage til at forbedre luften. Tilskynde beboerne til haven og plante blomster og grøntsager , samt træer . Fastholdelse af selv en lille container haven er stærkt anbefales .

3 .
Et andet vigtigt aspekt er at holde din stemning civiliseret . Råbte og skreg , kampene meget uanstændigt og giver indtryk af klodsethed . Den deraf følgende stress og angst får beboerne til at blive deprimeret og til at tage lidt omsorg for deres omgivelser . Derfor , sammen med at holde dit miljø rent og grønt , holde det fredeligt også. Alle indbyggere bør hjælpe, når nogen sektion eller kvarter er ved at udvikle denne svøbe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.