hvordan du kan genbruge i hjemmet haven

Antallet af måder at genbruge i hjemmet haven er næsten endeløs . Ikke-biologisk nedbrydelige materialer , såsom plast , kan blive taget til genanvendelse center, når de har slidt deres nytte i hjemmet haven
1 .
Kompostering
Kompostering er måske den bedste måde at genbruge i hjemmet haven , fordi det giver plantemateriale for at vende tilbage til jorden , fertilzing jorden i processen . Til kompost , blot fastholde rå frugt og grøntsager scraps i køkkenet . En kompostbeholder er en fantastisk måde at gøre dette . Det kan være nogen stor krukke med en tætsluttende låg . Når bin er fuld af frugt og grøntsager scraps , begrave scraps i haven eller tilføje dem til en kompost bunke .
2 .
Genbrug til Start Seeds


Små containere fra papirkurven kan bruges til at starte frø . Nogle fælles husstand containere , der fungerer godt til at starte frø er tomme yoghurt containere , æg kartoner , paprør ( toiletpapir eller køkkenrulle rør ) .
3 .
Genbrug til Build polakker og espalier
Nogle haven vinstokke , såsom agurker , tomater og bønner , klarer sig godt når de vokser op en pæl eller espalier . Du kan genbruge skrot tømmer , rør , til wire , pæle og reb skabe en robust struktur for vinstokke at klatre . Salat, kål og broccoli kan dyrkes direkte under et espalier , da disse haven grøntsager nyde skyggen fra vinstokkene .
4 .
Container Have
Du kan genbruge næsten enhver form for små kan vokse en plante i en container . Vær sikker på at stikke et lille hul i bunden til dræning og fylde beholderen med snavs . Plastic kander , kaffe dåser , og genanvendt spande kan alle bruges til en container haven . Disse haver fungerer godt for dem med små værfter , eller planter , der skal flyttes med jævne mellemrum.

5 .
Barkflis
Genbrug dine brugte pap i veje til din hjem haven . Det gør det meget nemmere at navigere i haven og reducerer mængden af ukrudt trække behov .

gode råd og advarsler


 • Ud over disse genbrug ideer , tror nogle af dine egne . Den næste gang du er klar til at smide noget i skraldespanden , så spørg dig selv, hvis der er en anden brug for det .
 • Må ikke genbruge noget i hjemmet haven , der vil sive uønskede kemikalier i jorden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.