hvordan du kan genbruge til kontanter

Alle har gamle skrammel , eller skrald , at de ikke har brug for . Vidste du , at du rent faktisk kan genbruge for kontanter ? Genvinding af penge er ikke bare en god nyhed for dig , det hjælper også redde jorden , og kunne give andre med ting, som de har brug for . Det er virkelig en win-win situation
1 .
Sælg dine brugte aluminiumsdåser for nogle sølv . Dette kan kun gøres i nogle stater , men hvis du er heldig nok til at leve i en af disse stater kan du få udbetalt genbruge din aluminiumsdåser . Normalt løn er mellem $ 0,05 og $ 0,10 pr kan .
2 .
anden måde at genbruge for kontanter er at sælge nogle af dine ting på Ebay . Hvis du tænker på at smide noget væk , skal du kontrollere at se, om det er efterspørgslen på Ebay først. Du ved aldrig, hvad folk vil være på udkig efter .

3 .
Har du ældre elektronik til at genbruge for kontanter? Hvis du ejer ældre elektronisk udstyr , eller gadgets , kan du være i stand til at genvinde for pengene ved at sende dine ting til et selskab kaldet Gazelle ( du kan finde et link i de ressourcer, afsnit) . Dybest set vil de tage dit gamle computere , telefoner , video spil systemer , og meget mere , mens at give dig anstændig erstatning. De har også betale for forsendelsesomkostningerne .
4 .
Giv nogle af dine ting til Goodwill eller en anden velgørende organisation . Du vil ikke se nogen umiddelbar kontanter for dette, men du kan skrive det ud på din selvangivelse . Nu som ikke kan lide det?
5 .

Du kan sælge gammel klud på Etsy . Etsy er en hjemmeside for folk at sælge deres håndlavede produkter . Mange gange du kan sælge gamle klud på Etsy , og nogen vil gøre noget ud af det . For eksempel , hvis du har købt nye gardiner kan du sælge din gamle på Etsy .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.