hvordan man bliver bevidst om farerne ved asbest

Asbesteksponering opstår hvert år i USA . Asbest er en del af en gruppe på seks naturligt forekommende silikat mineraler. Det er typisk bruges i mange produkter , såsom bremseklodser til køretøjer og materialer, der bruges til at bygge . I 1990 's , blev mange bremseklodser udskiftet med foring lavet af keramik , metal og Aramid fiber . Mange producenter og bygherrer i 1900-tallet var imponeret med asbest på grund af sin modstand over for varme , kemiske , for ikke at nævne dens holdbarhed . Der er en chance for, at nogle mennesker mine bliver udsat for den farlige asbestfibre . Det er derfor, det er af afgørende betydning at være opmærksom på de farer,

Du skal bruge: .
Facts
Mulige symptomer .


1 .

Kend fakta om udsættelse for asbest . Det er yderst nødvendigt , at en person får de faktiske omstændigheder, især hvis de arbejder i en bestemt arbejdsmiljø såsom byggeri , VVS , isolerende , minedrift , bil mekanik eller i tekstilindustrien . Vær opmærksom på dine rettigheder på arbejdspladsen , når man arbejder i nogen af disse omgivelser .
2 .
Identificer hvilke typer af udsættelse for asbest sygdomme og deres symptomer . Selv om det kan tage årtier at genkende symptomerne , er det vigtigt , at du er opmærksom på dem , hvis du skulle blive udsat for. Nogle af de mest almindelige asbest sygdomme er malignt mesotheliom , lungekræft , asbestose og asbest Pleural sygdom.
3 .
Kend farerne ved at indånde asbestfibre i lungerne . Når fibrene er indåndet , bliver de fanget i lungerne , hvilket kan forårsage respiratorisk komplikationer , og i kommer tilfælde udvikle sig til lungekræft . Sluge asbestfibrene kan også føre til andre sygdomme såsom kræft i spiserøret , mave- tarmkanalen og i tyktarmen .

4 .
Bestem, hvornår til at søge lægehjælp , hvis der er asbest . Hvis du mener , at du har været udsat for asbest , søge læge omgående . Nogle af de symptomer, der kan forekomme, er : Åndenød , en vedvarende hoste , brystsmerter , kvalme , anæmi , hævelse , feber /nattesved eller vægttab . Husk på, at symptomerne ikke kan forekomme kort efter den første eksponering. I nogle tilfælde kan det tage op til 15-30 år for at se symptomerne .

gode råd og advarsler


 • Lad ikke frygten for asbest at gribe ind i dit velbefindende .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.