hvordan man får Krazy lim ud hud

Har du for nylig forsøgt at fjerne superlim fra hud ? Krazy Lim er et stof, der anvendes til at fastsætte vandsenge , knuste materialer , og meget mere. Det obligationer meget hurtigt , og er en stærk type lim skal du ikke engang være rørende i første omgang. Men nogle gange må vi lære på den hårde måde . Jeg vil vædde du forsøger at skrive med to hænder hænger sammen , eller endnu værre-et fremmedlegeme sidder fast på fingrene . Under alle omstændigheder er der mange måder at komme superlim fra huden uden at beskadige din hud
1 .
at få Krazy Lim off hud , sættetid din hånd i nogle varme vand . Sørg for at tilføje en teskefuld eddike og sæbe til din varmt vand blandes . Dette vil hjælpe blødgøre Super Glue , så ikke klamrer sig til din hud så meget .
2 .
Du skal blødgøre cyanoakrylat , så det bedste at bruge er acetone . Du kan finde denne ingrediens i Nail Polish Remover . Hvis du er en mand , har du sandsynligvis ikke har denne handy på dig-så gutter, kan du spørge din betydelige andre eller din mor for en flaske af denne . Tag en vatpind og dyp det i acetone . Gnid forsigtigt over din hånd og dette bør fjerne superlim nemt ved at skrælle det . Aldrig bruge omkring en sår , der er åbne , øjne , mund eller næse .

3 .
Hvis du bemærker at Nail Polish Remover fordamper på din hud for hurtigt , kan du blande det med nogle olieprodukter gelé som vil hjælpe lad det stå for en stund .
at fjerne Krazy Lim , kan du prøve at gnide margarine på det angrebne område . Dette er mest for folk med super følsom hud .
4 .
anden måde for folk med ru hud , der ikke er så følsom , er ved hjælp af en Nail Emery bestyrelse . Når du får superlim fra huden ved hjælp af denne metode , skal du passe på ikke at beskadige nogen af din hud væv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.