hvordan man forbereder en førstehjælpskasse til vandring

Alle skal have en førstehjælpskasse forberedt , når de planlægger på at gå vandreture . At være forberedt på enhver nødsituation er meget vigtigt , og min artikel vil fortælle dig, hvordan du skal være klar
1 .
En af de første ting, du skal placere i en førstehjælpskasse , før vandreture er et es banadage . Sammen med det, er tape nødvendig for at sikre en forbinding , hvis du bliver skadet undervejs .
2 .
Der er mange farer derude i skoven eller bjergene picking up flåter. Så derfor skal du være sikker på at inkludere insektmiddel med DEET sammen med dig . DEET i en insektmiddel dræber flåter sammen med myg .

3 .
Hvis du er en diabetiker , skal du medbringe et ekstra blodsukker meter inde i din førstehjælpskasse . Kontrol du glukose regelmæssigt , mens vandreture er af største betydning, da det kan gå lavt , hvis du er på insulin eller piller . Sammen med måleren , bære eller anden form for sukker , såsom Sweet Tærter eller druesukker .
4 .
Afgiv din Epi-pen i din førstehjælpskasse , hvis du er meget allergi følsomme . Den måde kan du imødegå eventuelle reaktioner , der kan opstå fra en brod .
5 .

spritservietter er også vigtigt, bare i tilfælde af at du modtager en klippe eller Scarpe langs din måde. Du bør også indeholde nogle Neosporyn med dig , da denne salve heler skærer hurtigt .
6 .
Tag en arbejdsgruppe lommelygte med dig som en del af dit sæt og sørg for at det fungerer godt , før du ud på Deres projekt. Dette er et must , hvis det er mørkt ud , og du kan ikke se vejen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.