hvordan man forbereder og overleve en orkan

Orkanen er et af naturens forudsigelige vejrforhold . Dette giver mulighed for pre-planlægning, før stormen hits . Med nogle enkle forholdsregler og en nødsituation kit kan du øge dine chancer for at overleve stormen
1 .
modsætning tornadoer , orkaner tillader folk på deres vej til at forberede tak til sofistikerede radarer og tracking . Det bedste råd er ikke vente til sidste øjeblik med at forberede sig på en storm . Selv om orkanen stier forudsigelser kan tæt på dig , være forberedt . I løbet af dagen og timen før folk panik og forsyninger bliver svære at finde. Begynd med at købe en stor vandfast rygsæk . Rygsække er ideelt, hvis du er nødt til at forlade dit hjem på en øjeblikke varsel . Det er ikke en dårlig idé for hvert medlem af familien for at have en rygsæk , at pakke et par væsentlige punkter .
2 .
Når du pakker nødhjælp skal du sørge for at tage alle daglige medicin med dig . Placer RX flasker i en stor zip lock type pose , så én person vil have kontrol over alle medicin . På grund af vejrliget kan du ikke være i stand til at komme til et apotek til at erstatte medicin , så det enklere at forsikre du har din medicin med dig . Hvis du er nødt til at gå til et krisecenter altid bevare kontrollen af posen med medicin . I store grupper , er det nemt for sådanne genstande til at blive stjålet .

3 .
Sørg for at du har masser at arbejde lommelygter for hvert medlem af familien . Lille pen -light typen lommelygter er stor for små børn , fordi det giver dem en følelse af sikkerhed og en lidt kontrol over deres omgivelser .
4 .
Invester i et genopladeligt radio /lommelygte , at afgifter af en hånd krank indbygget i radioen . Dette eliminerer behovet for batteriets forudsat, at du med konstant undtagelsestilstand opdateringer .
5 .

Har en rigelig forsyning af friske batterier til rådighed i rygsæk , der passer til lommelygter eller radioer . Check " brug af " datoer om året . I katastrofesituationer batteri kan være svært at finde.
6 .
Derhjemme har en velassorteret førstehjælp kit . For back-pack købe eller lave en mindre med basics gerne bandaids , gaze , tape , antibiotisk salve , spritservietter , saks , lille kniv og pincet .
Derhjemme skal du sørge for bestanden op på tilstrækkelige mængder af vand , når stormen er på vej i din generelle område . I ryggen packs placere en flaske vand til hvert familiemedlem .
7 .
Derhjemme bruger en stor plastik tote med en sikker låg til at holde vigtige levere 's . Før orkanen advarsel er udstedt lager af fødevarer , som ikke behøver køl . Energi barer eller Granola barer , jordnøddesmør , Gator støtte , juice tasker , brød , konserves kød , frugt , kiks , konserverede frugter , du får den idé . Hvis du har en stormkøkken tilgængelig , kan du rette kan supper , koge vand til kaffe , varme konserves , forberede spaghetti og kødkonserves sauce , osv. Hvis du bruger en stormkøkken er det vigtigt at have tilstrækkelig ventilation , som et vindue eller vinduer åbnes .

8 .
I tilfælde af at du er nødt til at forlade dit hjem , fordi stormen har fået farlige forlade vejen, før den ankommer og kender dit lokale flugtveje . I løbet af de sidste 24 timer før storm ankomst flugtveje bliver overbelastet . Det er ikke tid til at vente til sidste øjeblik med at forlade .
9 .
For ajourførte oplysninger om vejret alle hjem i storm udsatte områder skal have en vejr alarm . De kan være en base sæt eller en håndholdt , batteridrevet model . Uanset hvad de er vigtige for at holde dig informeret før og under stormen .
10 .

Uddan dig selv og din familie om farerne , og hvorfor du skal være forberedt på en orkan . Sørg for at alle forstår, at orkanen vil handle , som om det er over, når stormene øjet passerer hen over . Det er ikke ualmindeligt at se sol og blå himmel i løbet af denne fase af orkanen . Lad dig ikke narre , fordi den anden del af stormen er minutter væk . Holde alle inde væk fra vinduer og døre .
11 .
at holde en lille barns sind besat have på hånden en håndholdt spil eller yndlingsbøger til at læse dem . Forklare en rolig , beroligende stemme , hvad der sker , og at de er sikre . Ved at følge et par enkle trin, du kan forberede din familie til og overleve en orkan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.