hvordan man håndterer en beruset

De fleste af os vil møde en beruset på et tidspunkt i vores liv , om et familiemedlem eller en ven , der har haft for meget at drikke eller en totalt fremmed i en bar , til en fest , eller endda på gaden . Hvordan du håndterer denne person kan betyde forskellen mellem optrapning af problemet eller beroligende problemet
1 .
være rart. En person , der er beruset , kan være stille , søvnig , syge , voldelige , sjove , eller irritabel og støjende . Uanset holdning og tilstand drukne person , så prøv at være rart og forståelse . Det vil hjælpe dig til at reagere hensigtsmæssigt , hvis du er forståelse . Prøv at tænke på talemåden , " Der , men for Guds Nåde , går jeg " .
2 .
Talk sagte . Nogle beruset mennesker er irritabel og let vred så vær omhyggelig i at tale med dem . Så meget som muligt , tale meget sagte og roligt i at rådgive beruset til at gå hjem og hvile . Lokke ham eller hende med din bløde talt stemme , at han eller hun har brug for at komme hjem . Hvis det er din ven , kan du prøve at overtale dem til at lade dig få dem hjem , eller at tilbringe natten , så de kan hvile og føler sig bedre om morgenen . Hvis det er nogen på gaden , kan du ofte bare går forbi , hvis du ikke stirre eller gøre uforskammede bemærkninger , som kan vrede beruset .

3 .
Undgå at provokere beruset . På nogen måde , undgå altid ting, der kan provokere beruset i raseri . Nogle barer og klubber er ofte rammen om brawls og slagsmål , fordi folk ikke reagerer hensigtsmæssigt på en beruset . Aldrig igen eller komme ind i en kamp på ord med en person, der er beruset . Det kan ende meget dårligt , og det gør du ikke godt , da den berusede person ikke har nogen ide om, hvad der virkelig sker .
4 .
Hold ham fra at drikke mere . Fordi din ven ikke har kontrol over sit drikkeri , er det bedst , at du indstiller linjen for hans alkoholindtagelse, hvis det er muligt . Få ham væk fra drinks eller endnu bedre , holde øl eller spiritus væk fra beruset øjne . Dette er et punkt, hvor mange gange beruset vender grimme . Ikke tillader det at bryde ned i en kamp . Hvis du kan narre beruset til ikke at drikke ved at tilsløre drikken til at ligne alkohol , eller at fortælle ham der ikke er mere , så er det bedst .
5 .

Hold dødelige genstande væk . En beruset person kan nemt komme ind i kampe , der kan føre til døden . At holde sig væk fra dette værste problemer , at holde dødbringende og skarpe ting væk fra din vens rækkevidde . Hjælp din ven styre sin beruselse ved at fortælle ham at hvile og korrekt opførte sig , og der er fastsat for hjemmet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.