hvordan man ikke får influenza

Med H1N1 derude , er at blive syg det sidste, du ønsker . Tabt tid , mistet penge , og ikke at nævne sundhedsrisici . Denne guide vil hjælpe skitsere grundlæggende , nemme trin til at undgå sygdom

Du skal bruge: .
Hand Sanitizer
Common Sense .


1 .

Vask hænder . Jeg ved, det er indlysende , men så mange mennesker vil spise , gnide deres øjne , eller blot røre deres mund uden at vaske deres hænder . Der er så meget derude, der kommer i kontakt med bakterier er uundgåelig . Og selv om en vask ikke er tilgængelig, lommestørrelse hånd sanitizers dræbe lige så mange bakterier .
2 .
Undgå dørhåndtag . Når du er i et badeværelse , skal du bruge en køkkenrulle til at åbne en dør i stedet for din bare hånd . Og mens dørene stadig skal være åbne , så prøv med albuen eller ærmet .
3 .
Pas på håndtryk . Håndtryk kan være afgørende for en virksomhed møde , men du skal være smart om det . Rense hænderne efter et håndtryk og vær forsigtig med, hvem du ryster hænder med .

4 .
Build immunitet. C-vitamin bidrager til at bekæmpe sygdomme og styrke dit immunforsvar . Drikke appelsinjuice med morgenmad giver din krop en stor styrke for at få dig igennem dagen . En anden måde at være på forkant er at få en årlig influenza skud fra din lokale læge eller apotek .
5 .
Din albue er din ven . Når nysen eller hosten dække din mund med din albue i stedet for din hånd . Dette vil standse spredningen af bakterier og beskytte andre såvel som holder dine hænder rene .

gode råd og advarsler • Sørg for at du får en influenza skud hvert år . Influenza kan mutere eller du kan bare få en anden type af influenza .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.