hvordan man kan bo sikkert i løbet af tornado sæson

I mange dele af landet , bringer foråret mange tordenvejr . Et par af disse storme kan blive meget farligt . Tornadoer kan dannes i løbet af et øjeblik med meget kort varsel , så det er bedst at være forberedt

Du skal bruge: .
vejr radio
Tornado sikkerhedsplan .
Batteridrevet radio .
Ekstra batterier .

Heavy tæpper .
Puder.
Lommelygte.


1 .

Forud for tornado sæson ankommer , skal du designe en tornado sikkerhed plan med din familie . Dette indebærer fastlæggelse et sikkert sted for din familie til at søge ly i , i tilfælde af en tornado i dit område . Det bedste sted at søge ly i en kælder eller et specielt købt tornado husly eller sikker værelse . Hvis du ikke har en af disse til rådighed for dig , skal du vælge et værelse i centrum af dit hus , som ikke har nogen vinduer .
2 .
Når du har valgt din sikkert sted , bestanden område med en batteridrevet radio , ekstra batterier , tunge tæpper , puder og en lommelygte .
3 .
Hvis du bor i et område, hvor tornadoer forekommer hyppigt , er det en god idé at få din familie en vejret radio . Vejret radioer udsender information fra National Weather Service kontor, da en kraftig storm er i dit område . De er gode at have , fordi de vil lyde en alarm , selvom de er slukket , så du aldrig er overrumplet .

4 .
I tornado sæson ( april- juli ) , du skal blive opmærksom . Når storme er muligt , tjekke din lokale nyheder station for regelmæssige opdateringer . Hvis tornado sirener i dit område begynder at lyde , ikke spilde tiden på at få din familie til din forudbestemt sikkert sted . Komme ind under en tung møbel , såsom et bord , sidde på hug , og dækker jer ( især dit hoved ) med den tunge tæpper og puder . Iført en cykel hjelm eller har en madras til rådighed , er også meget gode ideer til ekstra beskyttelse . Bliv i din sikkert sted , indtil stormen har fortiden og ikke mere truende fare er til stede .

gode råd og advarsler


 • lade nogen vide , udenfor din husstand , hvor din sikkert sted er , så du kan ligge hurtigt i tilfælde af en tornado .
 • altid holde ekstra batterier ved hånden .
 • må ikke åbne vinduerne af dit hus , denne Affald værdifuld tid !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.