hvordan man kan fjerne kropslugt nemt

Det er ret pinligt , når du eller nogen du hænger ud med, har kropslugt . Der er mange måder og midler til at fjerne kropslugt . Men husk , at der er andre muligheder end forårsager også kropslugt såsom sundhedsspørgsmål og stress
1 .
Trin 1
Drik masser af vand hver dag for at hjælpe med at fjerne giftstoffer i kroppen . Du kan placere et par dråber citron i vandet for at hjælpe med at fjerne giftstoffer . Æble cider eddike vil også hjælpe med!
2 .
Trin 2
Tag et brusebad eller bad hver morgen, lige når du vågner op og tage en lige før sengetid . Dette vil medvirke til at fastholde en god lugt i løbet af dagen .

3 .
Trin 3
Køb en klud eller vask klud . Skumme det med nogle sæbe og vand før skrubbe på din krop . Brugen af en vask klud reducerer bakterier, der forårsager lugt og fjerner snavs mere effektivt .
4 .
Trin 4
Brug shampoo til at rense dit hoved og hår . Din hovedbund er følsom , så prøv ikke at over krat på det . I stedet bruge din finger tips og massage på din hovedbund . Ikke alene vil det rense din hovedbund , men det vil fremme hårvækst og sundt hår !
5 .

Trin 5
Rengør alle områder på kroppen . Jeg plejer at starte fra toppen og arbejde min vej ned . Vær sikker på at grundigt skylle alle sæbe . Tør dig selv med en ren og tør klud .
6 .
Trin 6
Bakterier brug for mad til at formere sig . I dette tilfælde er sød maden for bakterier . Brug deodoranter til at holde dig fra sveden . Der er en masse forskellige former for deodoranter , der virker anderledes , du bare bliver nødt til at se, hvor man virker bedst for dig .
7 .
Step7
Hold dit tøj på et tørt område . Jeg plejer at hænge alt mit tøj , så luften kan passere dem , at holde fugten væk . Brug en skyllemiddel ark og opbevarer den sammen med dit tøj for at holde dem lugte godt .

8 .
Trin 8
Skift dit tøj hverdag eller når du har brusebad , kan bakterierne holde sig i live på dit tøj og formere når du bruger den fra din søde .
9 .
Trin 9
Vask dine hænder i løbet af dagen med sæbe og varmt vand regelmæssigt .


10 .
Trin 10
Ændre de typer af mad, du spiser . Spis mere frugt og grønt . Neutral fødevarer som brød kan bidrage til at ændre din kropslugt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.