hvordan man kan fortælle hvis nogen er at have et slagtilfælde

Hvordan man kan fortælle hvis nogen er at have en streg-andre end de mest almindelige , at de fleste mennesker har hørt om

Du skal bruge: .
en notesblok til at skrive dem ned
Eller en god hukommelse


1

# 1-. Spørg den person, som Smile
Hvor mange af os har nogensinde haft en elsket en eller ven eller associeret virksomhed. hvem der rent faktisk har et slagtilfælde , og ingen endda vidste det skete ? Ofte et slagtilfælde ofret ikke anerkende, hvad der sker med dem, og kan ikke sætte ord på eller endda fungere ud af, hvad der er behov for . For eksempel , at en person kvælning kan normalt sætte deres hånd til deres hals lade os vide, at de er kvælning , uden selv at sige et ord . Slagtilfælde ofre kan dog ikke engang fornemme, hvad der virkelig sker , indtil det er for sent .
Den første Streg Indicator , som er enkle, men alligevel meget sigende , er at bede dem om at smile. Et slagtilfælde offer vil være i stand til at smile , selv om de måske lyst til, fordi de kan høre, at du beder dem om det. Hjernen vil ikke tillade dem at smile . At være i stand til at smile , selv om en naturlig reaktion på en sjov af glade tanker, der stadig er kontrolleret af vores hjerneaktivitet
2
# 2-. Spørg den person at tale med dig .
Mennesker, der lever et slagtilfælde , vil ikke være i stand til at danne en forståelig ord i sætninger eller endda til at besvare enkle spørgsmål . De vil ikke være i stand til at fortælle os, hvad de føler eller tænker . De bogstaveligt kan ikke " Talk " deres vej ud af deres problem
3
# 3-. Fortæl dem, at hæve både Arms
En anden måde at teste om de er . slagtilfælde , er at bede dem om at hæve både arme over hovedet . Fordi slagtilfælde ofrene ofte føler følelsesløshed og svaghed i deres venstre arm i særdeleshed , vil de ikke være i stand til at løfte begge arme på samme tid , selv om de tror, de kan .

4
# 4-. Få dem Stick deres Tunge
Sidst men absolut ikke mindst er at få dem Stick deres Tunge . Lidt mærkeligt , men det skal være lige . Hvis det er skævt , så har du en anden indikator , der bekræfter, at de rent faktisk har en Streg .

gode råd og advarsler


 • Disse 4 trin er let at lave og vil bekræfte , om den person virkelig er at have en Streg .
 • De vil ikke være i stand til at smile eller tale eller raise både våben og deres tunge vil være skævt i stedet for lige .
 • Disse kan ikke virke som Real tegn på slagtilfælde , men vær forsigtig-de kan betyde forskellen mellem liv og død . Vi ønsker alle at gøre en forskel og være i stand til at hjælpe nogen i nød . Kendskab til et par ekstra slag Indikatorer kan redde en persons liv-Måske endda dit.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.