hvordan man kan reducere formaldehyd eksponeringen

Formaldehyd er en flygtig organisk forbindelse , hvilket betyder, at ved stuetemperatur det er en gas . Dette kan udgøre et problem for dem , der arbejder og bor i lukkede bygninger eller arbejder direkte med formaldehyd . Udsættelse for formaldehyd kan forårsage irritation af øjne og bihuler , kvalme , opkastning og hovedpine . Det er endda ansvarlig for sjældne tilfælde af kræft i luftvejene . Extreme eksponering for formaldehyd er livstruende .
Formaldehyd er billig og har gode bonding egenskaber, som derfor er det meget brugt i byggematerialer . Det findes også i papir- produkter , farvestoffer , tekstiler, kropsplejeprodukter og endda fødevarer . Det kan synes som om, formaldehyd er overalt , men det er overraskende svært at finde på produkt ingrediens lister . Dette skyldes de mange identifikatorer , at formaldehyd kan være anført som på etiketterne . Nogle af identifikatorer er forskellige kemiske forbindelser, men de har alle frigive formaldehyd .
Heldigvis er der måder at reducere din eksponering til denne allestedsnærværende sammensatte
1 .
Undersøg ingredienser . Ja , formaldehyd har mange navne , som Karsan og fannoform , men du kan få en liste over dem på Centers for Disease Control hjemmeside nedenfor . Medbring denne liste med dig , når du køber hår , hud og kosmetiske produkter .
2 .
Sænk din termostat til 68 grader . Da formaldehyd off-gasser ved stuetemperatur , kan reducere temperaturen reducere formaldehyd niveauer væsentligt , i henhold til University of Florida 's Fødevareøkonomisk Institut og Danmarks JordbrugsForskning .

3 .
Reducer luftfugtighed . Opretholdelse luftfugtighed på højst 40 % medvirker til at reducere off-gasning .
4 .
Brug kemiske behandlinger til at reducere og neutralisere formaldehyd . Ammoniak gas og svovl stearinlys har været i stand til at reducere formaldehyd niveauer . Dog kan disse behandlinger forårsage misfarvning af træ finish og metal i bygningen og bør kun anvendes af fagfolk .
5 .

Filtrer formaldehyd med en indendørs luftrenser . De fleste indendørs luftrensere reducere fælles irritanter men tjek den emballage eller ringe til virksomheden for at sikre, at den filtrerer og reducerer formaldehyd niveauer i luften . Da det er en af de fire mest almindelige indendørs luftforurenende stoffer , bør en god luftrenser adresse formaldehyd .
6 .
Reducer formaldehyd niveauer med fælles stueplanter . Ifølge Colorado State University 's Cooperative Extension, stueplanter som hjerte blad Philodendron , azalea , gyldne Pothos , majs plante og krysantemum medvirke til at fjerne formaldehyd fra luften .

gode råd og advarsler


 • Nyere bygningskonstruktioner , der er effektivt lukket , vil have højere niveauer af formaldehyd som følge af nye produkt off-gasning i en forseglet bygningen.
 • Gamle , utætte boliger og bygninger generelt har bedre indeklima kvalitet som de luftforurenende stoffer er i stand til at undslippe gennem revner og små åbninger .
 • Nogle potteplanter er giftige . Opbevar dem utilgængeligt for kæledyr og små børn .
 • blot ventilation en bygning kan ikke hjælpe med at reducere formaldehyd niveauer , hvis luftfugtigheden er høj .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.