hvordan man kan være en sikker gaffeltruck operatør

Gaffeltruck ulykker er som regel dyre og ofte ødelæggende . Selv en lille gaffeltruck vejer mere end tre gennemsnittet biler så når det rammer noget, som det packs en hel tæve . En gaffeltruck tyngdepunkt ændringer med næsten alle bevægelse og belastning , og dette kan få det til at vælte uventet . Det mest vigtige ting at vide er, at alle gaffeltrucks ulykker er uundgåelige . For at undgå dem , skal du starte med personen ved rattet

Du skal bruge: .
Uddannelse
Fulde opmærksomhed .
Safety Awareness .
Engagement i sikkerhed.


1 .
UR Din hastighed
Mange ulykker er forårsaget af den gaffeltruck går for hurtigt . Gaffeltrucks kan ikke stoppe på en tallerken . Enhver operatør skal forstå og gøre det muligt for de mange faktorer, der påvirker standselængde , såsom størrelse og vægt af lasten på gaflerne , tilstanden af hjul og bremser , type og tilstand af gulvet overflader, og så videre . Erfarne bilister er så gode til deres job, nogle af dem har tendens til at bevæge sig hurtigere og hurtigere , især når de opererer en gaffeltruck i lange perioder . Uden at vide det , kan de falde ind i en situation, hvor de går for hurtigt for betingelser.
2 .
UR blinde pletter
Når du rejser ind i vejkryds , rundt om hjørner , eller når ind i en ny område , vil du støde på blinde pletter . Gaffelindføringsåbningerne Operatøren bør sinke nok, så lastbilen kunne bringes til en hurtig stoppe, hvis det er nødvendigt.

3 .
VÆR OPMÆRKSOM
Gaffeltruck operatører kan let blive distraheret , men at køre en gaffeltruck kræver førerens fulde opmærksomhed på alle tidspunkter. Mens du flytter , skal lokomotivføreren ikke foretage telefonopkald , sende SMS- beskeder , læs ordrer , dagdrøm eller være opmærksom på andet end vejen foran deres multi-ton maskiner .
4 .
WATCH hvor du skal hen
Lokomotivføreren skal altid kigge i den retning gaffeltruck er i bevægelse. Må ikke tilbage, indtil du er sikker på stien er klar bag dig . Hvis belastningen hindrer din vision , skal du køre i bakgear. Ikke er afhængige af spejle , de viser ikke, alt det, der er omkring dig
5 . .

WEAR sikkerhedsselen
Der er ingen undskyldning for ikke at bære sikkerhedssele . Hvis det gaffeltruck vælter , og du ikke bruger sikkerhedsselen , vil du være heldig at overleve med en simpel amputation . De fleste bilister , der er kastet under en faldende gaffeltruck bliver dræbt .

gode råd og advarsler


 • Disse er blot nogle få påmindelser . Sørg for at du er fuldt uddannet på særlige maskine du vil være i funktion. Dit liv kan afhænge af det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.