hvordan man kan være forberedt på tilfælde af et jordskælv

Jordskælv er uforudsigelige . De opstår uden varsel , og har potentiale til at forårsage en masse skader . Selv på steder som Californien , kan jordskælv være potentielt farlige, hvis de registrerer højt på Richter- skalaen . Det er altid en god ide at være forberedt på tilfælde af et jordskælv , men hvad betyder det egentlig ud på? Her er nogle generelle regler for at tage hensyn til jordskælv beredskab

Du skal bruge: .
Førstehjælpsudstyr
. Dåsemad .
Vand .
Lommelygte .

Batteridrevet radio .
Batterier .
Sikkerhedslås boks .


1 .

Sørg for at dit hjem er risiko-bevis . At se om hylder eller noget anbringes på vægge, som f. eks fladskærms- tv , er sikre . Hold tunge objekter på nederste hylder og alle genstande såsom tunge malerier væk fra senge eller sofaer . Regelmæssigt kontrollere at sørge for, at el- ledninger eller gas linjer og forbindelser har brug for reparationer . Også gøre eventuelle reparationer revner i loftet eller fonde af hjemmet .
2 .
Pick sikre steder i hjemmet , som du kan henvende sig til i løbet af et jordskælv . Gøre visse af disse er steder, som er klare fra Windows , eller nogen områder , hvor der er glas , eller hvor andre tunge genstande kan falde . En mur i hjemmet , der er klar fra alle objekter, der kan gå i stykker eller falde kan være et sikkert sted at drages til i løbet af et jordskælv . Brug denne generelle regel , selv når du er i offentligheden. Hold dig væk fra bygninger , træer eller andre genstande eller strukturer, der kan falde og sammenbrud i tilfælde af et jordskælv .
3 .
Opret en katastrofe beredskab kit . Dette vil omfatte alt fra en førstehjælpskasse til lommelygte og batterier , vand , dåsemad og andre ikke-letfordærvelige , batteri-drevet radio , osv. Opbevar dette kit et sted , hvor den er let tilgængelig , såsom en hal skab eller garage . Pack nok mad eller andre genstande såsom batterier og sørg for at genpåfyldning nogen produkter hvert år . Undgå herunder fødevarer , såsom pasta , der kræver vand for at forberede . Du vil være i stand til at spare så meget vand som muligt i tilfælde af en katastrofe .

4 .
Lav en beredskabsplan . En beredskabsplan vil gøre det muligt at koordinere dig og din familie om, hvad de skal gøre i tilfælde af et jordskælv . Dette bør omfatte at vide , hvordan man kan slukke eller afmontere gasledninger eller elektricitet for at forebygge brandfare at vide hvordan du kan kontakte og blive genforenet med deres kære udskilles under et jordskælv .
5 .
Hold vigtige dokumenter eller papirer , såsom forsikring, familie optegnelser ( fødsel eller død certifikater) , social sikring optegnelser , pas osv. i en sikkerhedslås boks . Hold låsen boks i et sikkert og let tilgængeligt sted i hjemmet .
6 .

Identificer lokale krisecentre , der er let tilgængelige . Hvis dit hjem opretholder en masse skader , så er det vigtigt at lokalisere eventuelle krisecentre i dit område at du vil være i stand til at nå .

gode råd og advarsler


 • Følg ovenstående retningslinjer , og du bør vejr et jordskælv i tilfælde én der på det sted, hvor du bor .
 • Sørg for at holde sig væk fra bygninger eller genstande , der kan nemt falde på dig i løbet af et jordskælv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.