hvordan man overlever vinterstorme

Vinterstorme kan være nogle af de mest farlige begivenheder mange af os nogensinde vil støde på . Vide hvad man skal gøre , når en streng vinter storm strejker er nøglen til at holde dig selv og din familie sikker

Du skal bruge:
Winter Survival Kit


1

Det er vigtigt at vide en smule om vintervejr med henblik på at forstå, hvad eksperterne mener, når de advarer om en forestående storm . Slud og Snebyger er generelt let sne og ikke udgør nogen reel trussel . Snow Byger kan generere en stor mængde sne i en meget kort tid . Snefygning er vinddrevet sne , der kan være nye sne, eller vinden picking up sne fra jorden . En Blizzard er sneforhold med vind over 35 mph reducere synlighed til nær nul .

2 .
Blizzards , isslag og isforholdene er alvorlig fare for din sikkerhed . Du skal også huske på temperaturer under frysepunktet udgør en lige så stor risiko uden nedbør . I antallet af dødsfald relateret til is og sne , er 70 % i biler og omkring 25 % er folk fanget i storm . Dødsfald forbundet med ekstrem kulde , halvdelen af dødsfaldene er personer over 60 år , 75 % er mænd , og 20 % dør i deres hjem .
3 .
Hvis fanget udenfor i en vinterstorm du øge dine odds for overlevelse uhyre ved at finde ly . Gør hvad det kræver at forblive tør og forsøger at beskytte alle kropsdele fra den kolde luft , især din ekstremiteter . Hvis der ikke krisecenter er tilgængelig , skal du arbejde hurtigt for at konstruere en lean-eller anden form for vind pause . Byg en brand og sted masser af sten rundt om gran til at holde varmen . Branden vil også hjælpe henlede opmærksomheden på redningsfolk .
4 .

Hvis fanget i bilen , foretage visse du sætte en single redningsfolk . Dette kan være i form af en klud eller et stykke tøj bundet til spejlet , hængende fra vinduet , eller bundet til radioantenne . Kør køretøjet til cirka 10 minutter hver time , og knæk et vindue , så i frisk luft og foretage visse sneen /isen er ikke blokeret halen røret af dit køretøj .
5 .
Hvis du er i dit hjem , lukke rum du ikke bruger eller har brug for . Hvis du bruger alternative varmekilder tage alle nødvendige forholdsregler. Stuff håndklæder , klude eller tøj rundt revner i døre og vinduer for at overdøve den kolde . Vær sikker på at spise og drikke , vil dette give din krop med brændstof til at generere kropsvarme og holde din styrke og modstand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.