hvordan man skal fortolke hjerterytmer

Hjertet er lige så vigtig som hjernen i opretholdelsen af liv . Denne muskel holder blodet cirkulerer gennem kroppen , så den livgivende væske til at udføre vigtige opgaver , såsom at levere afgørende ilt til ekstremiteterne . Der er mange forhold, der kan forstyrre effektiviteten i hjertet , herunder huller , blokerede arterier og tab af den elektricitet , som holder hjertet pumpe . Læger kan fortolke disse problemer ved at lytte til rytmen af hjertet , som vil miste sin regelmæssige slå , når noget er galt . . Værktøjerne læger bruger til at gøre denne diagnose er stetoskopet , blodtryksmanchetten og elektrokardiogram
1
Lyt til en hurtige hjerteslag , hvilket indikerer sinustakykardi . Dette er ikke en alvorlig medicinsk tilstand , blot en forhøjet hjertefrekvens på grund af miljømæssige faktorer såsom stress , adrenalin og motion . Det modsatte af dette, sinus bradykardi , er mindre end 60 slag pr minut . Atleter har som regel en lav puls på grund af deres hyppige motion . Visse medikamenter kan forårsage denne betingelse , samt stød eller ekstrem smerte . I sidstnævnte tilfælde kan en person føler sig svimmel fra bremset hjerteslag .
to .
Lav en note af beats per minut , så giv patienten flere minutter at slappe af og falde til ro . Hvis hjertet slog fortsætter med at race i et hastigt tempo , så personen lider af takykardi . Hjertet kan ikke opretholde en høj beat sats for længe, og i sidste ende vil mislykkes , og dræbe patienten . Chokerende hjertet med elektricitet kan genskabe den regelmæssige rytme .

3 .
Ingen hjerteslag overhovedet kaldes ventrikulær fibrillation . Det sker, når hjertet mister sin elektrisk ladning og kun jiggles i stedet for at slå . Når dette sker , skal hjertet slået ud af hjerteflimmer staten , så en " defibrillator "bruges til chok den tilbage i aktion . Normalt hjertet lider hjerteflimmer , når en blokeret arterie leverer ikke nok blod til hjertet ( et hjerteanfald ) , men overdoser og forgiftning kan forårsage dette , også .
4 .
Lyt for hjertet at springe et par slag , eller til at give flere slag i hurtig rækkefølge . Dette er ventrikulær flutter , en tidlig advarsel tegn på , at hjertet er på vej mod fuldstændig hjerteflimmer . På dette stadium i hjertet har nok saft til at holde slå , men det er hurtigt mangel .
5 .

Lyt til en utrolig hurtig beat , mellem 150 og 200 slag i minuttet . Dette er resultatet af paroksystisk supraventrikulær takykardi . Dette er normalt ikke en livstruende tilstand , men er ubehageligt for patienten . Bede den person , hvis hun også opleves åndenød , eller hvis hun har følelsen af en fuld hals . Betingelsen kan udløses af medfødte defekter , samt koffein , narkotika som kokain og metamfetamin , og over -the-counter koldt medicin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.