hygiejne aktiviteter & førskole

Når børn når førskolealderen de undertiden nægter at tage bad . De kan starte oprør fra børste deres tænder eller endda vaske deres hænder efter at gå på toilettet . Børnehave aktiviteter kan fremme god hygiejne i sjove og indtagende måde . Motivationen kan lære dine børn at starte rengøringen sig på en regelmæssig basis. Gøre børnene nyde disse rutiner , vil hjælpe dem med at administrere deres egen sunde vaner senere i livet .

badekar Uddannelse klasse


Har et badekar lektie at lære børn i førskolealderen , hvordan man vasker sig i et badekar . Denne læring aktivitet vil indebære en stor lykkelig udseende dukke , en beholder , der ligner et badekar og bad forsyninger . Du kan være kunstnerisk og tilføje silkepapir inde i badekarret og legetøj på overfladen , så det ser fantasifulde . Inviter alle børn omkring dig til at foregive at vaske dukken . Du kan endda bruge en bar af sæbe og legetøj vaskeklud som rekvisitter .

Forklare den grundlæggende kropsdele af dukken og rækkefølgen af vask . Har hvert barn tager en tur til at foregive vask dukken . Når de er færdig , giver dem et bånd , der siger " Bad Vaskemaskine Professional , " eller noget i den påvirke .

Berømte Tandlæge Dag


Lav en sjov dag for at fejre din egen " Tandlæge Day " ferie . Skriver det på en kalender for at opbygge spænding . På denne dag , inviterer en reel tandlæge til at komme ind som en gæst til at undervise børn, hvordan man børste deres tænder . Har tandlægen bruger en stor prop af en goofy tandbørste til at vise alle trin -for-trin , hvordan man børste deres tænder . Viser nogle røntgenbilleder af tænder og hvad der sker når grimme huller form . Vis en tegneserie video af plakbekæmpende helte , som forhåbentlig vil gnist latter .

Senere kan du have alle tegne og farve et billede af en lykkelig tand . Når dagen er færdig , giver alle en lille baggie af tandhygiejne gaver med hjem , så de kan øve , hvad de har lært .

Min Picnic Cut-outs


Undervisning førskolebørn betydningen af den mad chart er vigtigt for ernæring uddannelse . Har en fødevare chart plakat handy og lære dem det grundlæggende om sund mad , såsom æbler og brød , og usunde fødevarer , såsom f. eks is og sodavand . Har en hel bord fyldt med gamle fødevarer kataloger , en bunke af sikkerhed saks og håndværk lim alle venter for dem at bruge . Også har kopier af en ternet picnic tæppe , enten almindeligt papir mellemstore eller større .

Tilbring en klasse periode har alle skåret ud alle de sunde fødevarer på mad chart . Lim og arrangere dem på en picnic tæpper . De børn er tilladt at have én ørken . Lad dem hånd i udskæringer , så du kan lønklasse og derefter hænge dem op rundt i lokalet som en belønning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.