inputenheder & deres anvendelse

Hvis harddisken , RAM og processor er hjernen af en computer , input enheder såsom tastatur , mus og mikrofon er dens øjne og ører . fodre computeren oplysninger og fortæller det , hvor at fokusere sin opmærksomhed . Uden input-enheder , er en computer en hjerne med noget at tænke over . Men kombineret med hukommelse og processorkraft , de laver computere nogle af de mest værdifulde stykker udstyr i vores liv .

keyboards


Det er en af de få inputenheder hvis design forud for opfindelsen af computeren . En anden er kameraet , som har måttet gennemgå omfattende transformation at gøre det til en input -enhed i den digitale verden . I modsætning hertil har tastaturet ikke ændret så meget . En undtagelse er tilstedeværelsen af genveje , en stærk nyskabelse , der gør dit tastatur kan meget mere end tekstbehandling . De giver dig mulighed for at omgå musen , der udfører den funktion , du vil uden at skulle gå igennem drop-down menuer .

Pegeredskaber


Mus , spor bolde , spore puder , lys kuglepenne , touch skærm og Wacom tabletter hører hjemme i denne kategori . De tillader dig at navigere din computers miljø ved at tilnærme det fysiske miljø , du er vant til . Naturligvis , de gør mere end blot point , de også vælge , hvilket giver dig adgang til direkte computerens handlinger .

Game Controllers


Disse kan ses som souped-up udgaver af pegeredskaber . De sædvanligvis leverer mange forskellige funktioner , i modsætning til musens klik og højreklik kapaciteter . Mange af dem reagerer på brugerens bevægelser i tre dimensioner , der leverer data til computeren bruger til at generere en mere overbevisende repræsentation af verden, som vi kender det .

Imaging Input


Imaging enheder omfatter videokameraer , webcams og scannere . De skaber digitale repræsentationer af objekter i tre-dimensionelle verden . Det plejede at være , at for at manipulere billeder , du havde brug for specialudstyr og års træning . Mens uddannelse er stadig afgørende for professionel kvalitet materiale , de nødvendige redskaber til at skabe film er langt mere overkommelige , tilgængelige og brugervenlige tak til disse enheder .

lydindgang

MIDI -instrumenter og mikrofoner giver dig mulighed for at indfange lyd på et sprog, din computer kan forstå . Dette opnås , blande en sang eller oprette en film soundtrack er et spørgsmål om at lære specialiserede audio software . Selv om denne software kan være kompliceret og dyrt , det er stadig billigere og mindre besværlige end andre traditionelle former for audio optagelse.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.