kilder til smog

Smog består af forurenende stoffer i luften , som giver det udseende af en røget eller tåget udseende , deraf udtrykket " smog ". Smog er normalt findes i stærkt befolkede områder , og forurenende stoffer i luften giver smog enten det disede udseende eller en lugt . Smog ofte kommer fra køretøjer og nytte fabrikker , og det er mest fremtrædende i varmere måneder på grund af varmen i atmosfæren reagerer med de forurenende stoffer i ozon .

partikelforureningen


Også kendt som partikler , denne kilde til smog , er ofte et resultat af forurenende stoffer fra spraydåser , kul sod og støv . Flydende dråber-som dem der findes i aerosol hårspray eller spray maling-er også udgivet i atmosfæren , og de forårsager smog , når det blandes med ozon . Andre kilder til partikelforureningen bl. a. udstødningsgas fra transport , afbrænding af træ , byggeri udstødning og aktivitet og forurenende stoffer modsvares af landbruget industrien. Disse stoffer kan forårsage smog at forekomme på ethvert tidspunkt i løbet af dagen , da de blander sig med jordnær ozon laget .

nitrogenoxider


Kvælstofoxider er menneskeskabte kilder til smog . Den fremherskende årsag til dette smog er fundet inden for Industrielle faciliteter fra kedler og kulkraftværker , men det er også stammer fra forbrænding af brændsler findes i biler og gas motorer fra havearbejde udstyr . Denne kilde til smog opstår på grund 80 procent af den luft, træk nitrogen gas , der brænder , når der er brændstof brænder i atmosfæren .

flygtige organiske forbindelser


VOC eller flygtige organiske forbindelser er kilder til smog , der består af dampe, nå jordnær ozon laget . VOC kommer fra steder, afgiver røg gerne auto krop sko , trykkerier , farvehandlere , renserier , tankstationer , kemikalier fra landskabspleje , og forbrændingsmotorer som lokomotiver , der løber ud af diesel , lastbiler , biler og både . Den føderale Clean Air Act sætter standarden for at reducere smog forurening gennem oprydning kulkraftværker , nedbringe forureningen med køretøjer , og fremme brugen af offentlig transport for at mindske den samlede forurening .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.