korrekt anvendelse af fugemasse

Korrekt anvendelse af fugemasser er afgørende for bevarelsen af bygningskonstruktioner . De områder omkring døre , vinduer , vaske og brusere er særligt modtagelige over for skader fra fugt , hvis de ikke er ordentligt forseglet . Ufuldstændig eller ukorrekt anvendelse af fugemasse vil helt sikkert resultere i fugemasse fiasko, skader på de omkringliggende materialer og dyrt , tidskrævende reparationer

Forbehandling


Når re-forsegling omkring bøtter og dræn , alle de gamle fugemasse skal fjernes . Det kan ske med en spartel . Beskadigede gipsvæg skal udskiftes , når forsegling gipsvæg fuger omkring vinduer . Grundigt rene overflader , før der ansøges fugemasse . Ikke-porøse overflader kan tørres af med isopropyl-alkohol for at fjerne resterende , fedtet film eller snavs . En ren , absorberende håndklæde fungerer godt til tørring af rengjorte overflader. Overfladerne bliver forseglet skal være helt ren og tør før fugemasse ansøgning . Inden der anvendes fugemasse omkring vinduer og døre , maling porøse overflader som gips og beton med en passende primer , også en form for fugemasse , og lad dem tørre i henhold til primer producentens anvisninger. Skum Backer stang bør indsættes i store forskelle inden for anvendelsen af fugemasse omkring vinduer , døre og bøtter . Skum Backer stang fås i størrelser fra 1 /2 tomme til 1 tomme og danner et solidt , vedhængende overflade caulk og fugemasse .

Ansøgning


Tætning er designet til specifikke formål . Normalt er flere kvaliteter er tilgængelige for hver type af fugemasse . De dyreste er ikke altid den bedste . Læse etiketten grundigt for at sikre, at fugemassen er egnet til jobbet . Altid anvende fugemasser med streng overholdelse af producentens anbefalinger , og giver passende tørretid mellem lagene og før brug af bøtter og dræn . Fugemasser skal anbringes under anbefalede temperatur og normalt , fugtighed restriktioner . Manglende overholdelse af disse anbefalinger kan medføre, at fugemassen til at helbrede forkert eller kan vanskeliggøre fugemassen evne til at overholde til overfladen , hvilket resulterer i fugemasse fiasko . Påfør fugemasse omkring vinduer , døre , bøtter og synker med en ubrudt stribe af fugemasse eller caulk , så glat det og afslutte segl med en fugtig finger eller udjævning værktøj . De fleste fugemasser kan males , men køber en fugemasse , der er designet til at blive malet , er bedst til tætning omkring døre og andre steder , der vil blive malet . To eller tre tynde lag maling bør anvendes fugemasse i stedet for et tykt lag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.