lodde legering ejendomme

Lod er en metallegering , som bruges til at slutte sig til den rene og glatte overflader af metaller . Det er normalt anvendes i en smeltet tilstand . Normalt lodde legering indeholder flux ( et stof, der anvendes til at fremme fusion ) og bly . I mange moderne applikationer , er imidlertid medføre ikke anvendes til lodning materialer . Det finder sin anvendelse i elektronik og i VVS for at blive medlem rør . Loddelegeringer klassificeres efter deres sammensætning . Den brede klassifikationen omfatter bløde loddemateriale , hårde soldater og flux kerne loddemateriale .

blødlod Alloy Egenskaber


Blød loddelegeringer har metal tin i deres sammensætning , der er omkring 5 procent til 70 procent i vægt . Når flere tin er føjet til lodde legering , får den mere trækstyrke og forskydningsstyrke . Generelt lodde legering af forholdet 60- at -40 af tin og bly er meget almindeligt , men for elektrisk arbejde 63- at -37 er det ønskede forhold . De forskellige tidligere har højere smeltepunkt ( 370 grader Fahrenheit ) end sidstnævnte, hvis smeltepunkt er 361,4 grad Fahrenheit . Blødt loddemateriale bliver faste på bestemte temperaturer .

Bly blev engang brugt ligeligt med tin for VVS , da det sikrer en bedre lækage forebyggelse . Men brugen af bly i blød loddemateriale er nu forbudt, fordi det kan forårsage vand forgiftning . Andre metaller såsom sølv , antimon og kobber har erstattet bly .

Hard Lod Alloy Egenskaber


Når enten zink eller sølv anvendes i loddemetal legering , kaldes det svært lodde legering , som finder stor anvendelse i lodning . Hard lodde har et højt smeltepunkt og ikke indeholder bly . Afhængig af hårdhed , er den hårde lodninger kategoriseret i " serier "," hårde "," medium " og "nemme ". Serier bruges til at forhindre, at en fælles i at komme hinanden og har en meget højt smeltepunkt . Hårdt og mellemstore har relativt lavere smeltepunkter og anvendes i processen med at gøre en post , eller når yderligere lodning er nødvendig. Easy lodde har den laveste smeltepunkt og er almindeligt anvendt til reparation ting .

Flux Lod Alloy Egenskaber


Flux lodning legering er dybest set en sammenrullet tråd af loddetin med ikke syre flux indlejret i længderetningen . De forskellige metaller , der anvendes i flux loddelegeringer tjener forskellige formål : sølv tilbyder mekanisk styrke , kobber øger smeltepunkt , bismuth reducerer smeltepunkt og zink fungerer som en billig erstatning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.