miljømæssige bekymringer fossile kraftværker

Du skal bruge:
Træning
. Fulde opmærksomhed .
Safety Awareness .
Forpligtelse til sikkerhed.

Der er mange grunde til, at forbrugerne tager et kig på at begrænse deres brug af fossile brændstoffer . Disse almindeligt anvendte brændstoffer er praktiske , men de kommer også med nogle alvorlige ulemper . Nogle af de problemer der er forbundet med afbrænding af fossile brændstoffer omfatter bl. a. øget kuldioxid i atmosfæren , miljøforurening , der bidrager til dårligt helbred og krige , der er udkæmpet over knappe kulbaserede brændstoffer .

Drivhusgasser


Når fossile brændstoffer forbrændes , enorme mængder af kuldioxid frigives til luften, og at overskydende kuldioxid i atmosfæren bidrager til globale klimaændringer . Nogle af resultaterne af denne globale klimaændringer omfatter kraftigere storme , mere alvorlig orkan sæsoner og afsmeltningen af de polare iskapper . Begrænsning af afbrænding af fossile brændstoffer og udskiftning af energi med grønne alternativer er en af de bedste måder at reducere mængden af kulstof i atmosfæren .

Nedbrydning af produktive jord


Mining for fossile brændsler som kul kan have en alvorlig indvirkning på jorden , og i nogle tilfælde virkning kan stadig mærkes årtier senere . Mange byer , der engang havde været kulminedrift byer er nu lider under en række forskellige skadelige virkninger , herunder underjordiske brande , sinkholes og en manglende evne til jorden for at dyrke afgrøder . Af denne grund , opfordre mange miljøforkæmpere regeringer til at begrænse brugen af potentielt destruktive brændstof udvinding teknikker .

luftforurening


Luftforurening er en førende årsag til mange sundhedsmæssige problemer , herunder alvorlige lungeproblemer og åndedrætsbesvær . Når fossile brændstoffer forbrændes , denne forurening arbejder sig vej i luften , og det kan medføre nogle alvorlige sundhedsmæssige problemer blandt personer med svækket immunforsvar og de underliggende kroniske tilstande . Ved at reducere mængden af fossile brændstoffer vi bruger , kan vi reducere forureningen i luften og de sundhedsmæssige problemer , som forurening kan skabe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.