nødsituationer lederuddannelse ideer

Hvis du er ny beredskabet eller ønsker at udvide din nødsituationer lederuddannelse , vil følgende liste hjælpe dig til at etablere samarbejdsrelationer med nød respondenter , foretage en grundig samfund vurdering og øge din viden og færdigheder .

Collaborative Møder


Den første gang du møder den brandchefen bør ikke være , når dit hus er i brand . Mange lokalsamfund har netværk af undtagelsestilstand fagfolk, som mødes med jævne mellemrum for at drøfte og planlægge nye og kommende trusler mod området . Deltagelse i disse samarbejdsnetværk møder giver en glimrende uddannelse mulighed for nødsituationer ledere . Det er vigtigt at kende og forstå arbejde og kapacitet tjenesteydere i din nærmeste område, herunder alarmtjenester ( brand , politi og ambulancetjeneste ) , skoler og organisationer, der tjener særlige behov populationer herunder ældre , fysisk og mentalt handicappede eller andre udsatte populationer .

Fællesskabet Vurdering


Gennemførelse af en grundig samfund vurdering kan være afgørende i beredskabsplanlægning og kan tjene til at fastslå, hvad en særlig uddannelse kan være påkrævet. Elementer i denne vurdering kan omfatte : forståelse befolkningens størrelse og behov , den slags nødsituationer , der kan opstå, og hvordan forskellige grupper og organisationer er parate til at reagere . For eksempel er det ikke nødvendigt at forberede sig til en orkan i Midtvesten , men tornadoer og svær tordenvejr som anses for realistiske trusler mod både enkeltpersoner og landbrug . EF-vurderingen kan hjælpe med at identificere yderligere uddannelsesbehov, som ikke tidligere er kendt .

grundlæggende færdighed Development


Ikke alle kan være en læge , men øger din førstehjælp færdigheder vil give dig mulighed for at yde basal pleje til din familie eller co medarbejdere i en nødsituation . Førstehjælp og CPR klasser tilbydes jævnligt af det amerikanske Røde Kors og American Heart Association på steder rundt om i landet . For mere information om førstehjælp klasser , på nedenstående links se .

Desuden bør beredskab fagfolk være fortrolig med de systemer og protokoller for andre organisationer . F. eks. en forståelse af de centrale kommando -system og autoritet , der anvendes af lokale , statslige og føderale retshåndhævelsespersonale kan hjælpe tjenesteydere i at yde effektiv service under nødsituationerFederal Emergency Management Agency ( FEMA ) , og det amerikanske Røde Kors tilbyder traditionel klasseundervisning og online ressourcer til at hjælpe enkeltpersoner , virksomheder og samfund forberede sig til nødsituationer .

Practice Drills


Full-skala og bordplade praksis øvelser er en glimrende lejlighed til at afprøve de færdigheder , erfaring og kapacitet af enkeltpersoner , organisationer og systemer og til at tilbyde uddannelse til beredskab fagfolk . Praksis boremaskiner kan identificere styrker og svagheder uden for en egentlig nødsituation og en post-boremaskine evaluering kan gøre det lettere at planlægge og ultimative løsninger er nødvendige for en effektiv beredskabsplan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.