skadelige virkninger af flip - flops

Flip-flops , også kendt som stropper eller jandals , er en form for sandal almindeligvis bæres i varme klimaer , især i casual situationer . De er kendetegnet ved en lille rem mellem en bærerens tæer , der holder foden til sålen . Mange finder dem praktisk , fordi de kræver meget lille indsats at sætte på og tage af , samt komfortable , fordi de holder fødderne køligere end at gøre almindelige sko og strømper . Men der er et par almindelige og alvorlige sundhedsmæssige problemer , der for nylig blevet identificeret som et resultat af at bære flip-flops , der er værd at overveje .

smerter og træthed


Fordi flip-flops har ingen hæl , de normalt kræver tå kramme af brugeren for at holde dem fra at falde ned , mens du går . Tå kramme forårsager spændinger i plantar fascia væv , der forbinder hælen til tå , så det strækker sig unødigt . Over tid kan denne spænding føre til betændelse , smerte og konsekvent trætte fødder .

ankel, knæ -og hofteproblemer


Da en fuld-længde trin kan et uheld kick off flip-flips , dem, der bærer dem har tendens til at ændre deres gang og tager kortere , tungere skridt end dem , der bærer sko eller gå barfodet . Mens dette løser problemet med at holde flip-flops fra afsporet , en ændret gangart er ikke sundt for leddene over en lang periode . I særdeleshed , ankler , knæ og hofter er modtagelige for de langsigtede spørgsmål i forbindelse med tunge styrke .

bakterieinfektioner


Flip-flops kan samle en hel del af bakterier og bakterier i en kort periode , gør dem ekstremt uhygiejniske . Mange af disse er harmløse , men nogle kan være skadelige eller ligefrem dødbringende . For eksempel kan flip-flops afhente aerococcus viridans og rothia mucilaginosa , to skadelige bakterier , der normalt bor i munden . Men den største trussel mod flip-flop wearers er Staphylococcus aureus , en type bakterier, der kan forårsage hud bylder gennem blotte kontakt og kan endda være livstruende, hvis det kommer ind i blodbanen og er ubehandlet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.