sol destillation projekter

Vand destillation er en nødvendig del af livet i mange forskellige områder i verden . Især i de steder , hvor der ikke er rigeligt frisk vand , kan drikke vand skal være destilleret fra saltvand , sump vand eller andre kilder, simpelthen ikke drikkevand . Der kan ikke være ressourcer til de traditionelle destillation ( såsom brændstof til at brænde ) . Solar destillationen løse dette problem , og der er en række forskellige metoder og projekter, der stadig udforsker denne naturlige strømkilde .

Pit Destillation


En af de enkleste former for solenergi stills kaldes en grube stadig . Dette projekt er let at foretage , hvis en person er ude i ødemarken eller blot ønsker at se sol destillere processen i aktion . Alt du behøver er en lille pit , en presenning til at sætte over det , en spand og en vand eller fugt kilde . Grave pit dybt nok , at spanden eller kop passer ind , og derefter hælde i brakvand , saltvand eller urin . Derefter satte Tarp over pit og sikre hjørnerne . Varmen fra solen vil medføre kondens til at stige op til Tarp ( plastik virker bedst ved den måde ) , og kondens derefter drypper fra midten af Tarp i kop eller spand . Masser af vandet går tabt i jorden via denne metode , og det giver ikke meget vand . . . men nogle er bedre end ingenting . For at gøre dette projekt mere videnskabelige , måle det vand, der har mistet i forhold til , hvad der er overført til koppen , temperaturen , og hvor lang tid denne proces tog .

Survival Stills


Der er også sol " stills " , der let kan rejses i ørkenen , som ikke kræver nogen vand hele . . . du simpelthen har brug for en plasticpose og et træ . Hvis du wrap en plasticpose omkring en grøn gren , vil sollyset opvarme filial endnu mere . Da solen går ned , vil temperaturen ændre forårsage mere duggen til at " bløde "ud af grene og blade og samle sig i plasticpose . Det giver meget lidt vand praktisk , men det er en metode , der fungerer uden vand kilde , og det har været præsenteret på tv-serien " Survivorman . "Endnu en gang kunne eksperimenter nemt gøres med forskellige typer af træer , forskellige størrelser af tasker og forskellige temperaturer at se, hvordan de mest vand er destilleret .

Large-Scale Stills


Selvom det ikke er praktisk som en bygge -it-selv projekt , store solvarmeanlæg stills er et godt emne til forskningsprojekter. Vand pyramider , for eksempel , er store , oppustelige kupler , der bruges til at destillere vand ved hjælp af solenergi i landdistrikter , tropisk klima . Disse solenergi stills producere meget mere vand end mindre sol stillbilleder , der kan sættes sammen i hånden i ørkenen, men de stadig ikke producere meget vand i forhold til deres størrelse . Finde ud af, hvad regionerne kan bruge disse store stills , hvor meget vand de producerer , og hvilken mekanisme de bruger til at producere det , er alle vigtige dele af et forskningsprojekt. Det kan hjælpe din forklaring til at sætte sammen store , visuelle diagrammer over , hvordan processen fungerer , eller at bygge en mindre version af en af de større stillbilleder til at vise processen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.