sygdomme via vaskebjørne

Som vaskebjørne blive bedre til at leve i områder med koncentrationer af den menneskelige indbyggere , har faren for mennesker få sygdomme båret af vaskebjørne blive et sundhedsmæssigt problem . Sygdomme via vaskebjørne kan sprede sig til kæledyr såvel som mennesker. Små børn er særligt udsatte , fordi de ofte spiller på jorden i nærheden af vaskebjørnen afføring .

Rabies


Ifølge Florida Wildlife Control , rabies er en virussygdom , der af nogle få arter, herunder vaskebjørne . Selv om flagermus er faktisk oftere smittet , er det stadig klogt at være på vagt over for en potentielt inficerede vaskebjørn som rabies er 100 procent dødelig , hvis en bid går ubehandlede og symptomer . Rabiate dyr kan identificeres ved deres uberegnelige opførsel . De kan snuble , som om beruset , fråde om munden , angreb livløse objekter og ikke udviser en normal frygt for mennesker . Den virus overføres via vaskebjørn 's spyt . Hvis bidt af en vaskebjørn , er det tilrådeligt at søge behandling omgående . Der er to til fire uger Inkubationstiden før den dødelige symptomer . Hvis dyret , der gjorde den bidende er tilgængelig , kan den tages til et laboratorium for testning.

Raccoon Rundorm


The New York Daily News rapporterer, at færre end tredive tilfælde af vaskebjørnen rundorm er blevet rapporteret landsdækkende , men sygdommen er en til at tage alvorligt . Raccoon rundorm er yderst farligt og kan være dødelig , hvis ubehandlet . Det er aftalt via kontakt med dyrenes afføring og er et særligt problem , hvor vaskebjørne bebor områder, hvor små børn lege . Sygdommen angriber nervesystemet og kan give varige skader . Seattle-King County offentlige sundhedsvæsen rapporter om, at symptomerne omfatter træthed , mangel på koordination , tab af muskel kontrol , blindhed og koma . De erkender , at rapporterne af sygdommen hos mennesker er sjældne , men formoder, at mange tilfælde går uidentificerede .

Leptospirose


Leptospirose er en sygdom, der gennemføres i urinen . Seattle-King County offentlige sundhedsvæsen opregner de symptomer som svære hoved og muskelsmerter , høj feber og lever-og nyreproblemer . Sygdommen kan udliciteres , hvis stort set alle der sker kontakt med forurenet urin eller med vand tilsat forurenet urin . Som med de andre sygdomme båret af vaskebjørne , familiens kæledyr er sårbare , og resultaterne af forurening kan være dødelig .

Forebyggelse sygdomme via Vaskebjørne


Vaccination af kæledyr mod rabies og leptospirose er tilrådeligt . Håndvask af små børn , efter at de spiller udendørs anbefales . This is anses specielt nyttigt i at sænke chances af contracting raccoon roundworm . Hvis vaskebjørne er omkring din ejendom , skal du kontakte ejendommen myndigheder for at få hjælp med deres udsendelse . Rense op nogen vaskebjørn afføring bliver sikker på at undgå enhver kontakt . Hold skrald fastgjort undgå at tiltrække vaskebjørne til din ejendom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.