symptomer på ahornblad madforgiftning

Du skal bruge:
Træning
. Fulde opmærksomhed .
Safety Awareness .
Forpligtelse til sikkerhed.

I 2008 og 202C den canadiske foodprocessor Maple Leaf Foods , Inc. , der er udstedt minder om forskellige kødprodukter citerer bekymring over listeriose madforgiftning . I 2008 blev et udbrud af listeriose spores til en Maple Leaf forarbejdningsanlæg i Toronto , hvilket fik den første hjemkaldelse. I 202C Maple Leaf udstedt af en anden huske på kødprodukter i et forsøg på at foregribe en potentiel udbrud af listeriose . De bakterier listeriose er en form for madforgiftning med forskellige symptomer og kan være dødelig i nogle tilfælde.

muskelsmerter og feber


De mest almindelige symptomer af listeriose er muskelsmerter og feber . Gravide kvinder og personer med svækket immunforsvar er mest modtagelige for listeriose og i nogle tilfælde kan symptomer som disse lå i dvale i op til to måneder før manifesterer . Hvis du lider af disse symptomer , og tror på, at du måske har pådraget listeriose madforgiftning , de mest effektive metoder til testning er spinalvæske tests og blodprøver .

kvalme og diarr¨¦


Gastroinstestinal spørgsmål såsom kvalme og diarr¨¦ er også symptomer på listeriose . Disse symptomer kan være ganske alvorlige i madforgiftning tilfælde og kan resultere i dehydrering , opkastning af blod eller blod i afføringen .

Meningitis


Den mest alvorlige af de symptomer er meningitis , som påvirker dit nervesystem og kan resultere i kramper , svimmelhed og stivhed i nakken . Meningitis er mest effektivt behandlet , når det er diagnosticeret tidligt , så hvis du oplever kramper , svimmelhed eller andre symptomer på meningitis , se en læge med det samme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.