tilskud til medicinsk forskning

Mængden af medicinsk forskning , der kan gennemføres i USA ville blive stærkt reduceret , uden at der foreligger forskningsbevillinger . En forskningsbevilling er en sum penge gives til en forsker eller institution til at finansiere den medicinske forskning foreslået af videnskabsmand eller institution . Private og offentlige organisationer leverer langt størstedelen af den medicinske forskning bevilge penge .

National Institutes of Health


Ifølge sin hjemmeside , at U. S. regeringens National Institutes of Health ( NIH ) har ydet støtte til medicinske forskere siden 1887 og i øjeblikket giver tilskud værdi af over 28 milliarder dollar i alt om året . NIH Awards fleste af de penge , konkurrencebaseret tilskud , som forskerne skal gælde . De tilskud fra NIH er inddelt i flere kategorier . De mest almindeligt uddelt gå til finansiering af diskrete , engangs- projekter designet af forskere eller institutioner. Andre former for tilskud gå i retning af finansiering mindre undersøgelser eller endog afholdelse af faglige møder er relevante for mission NIH .

Howard Hughes Medical Institute


Den største nonprofit tilhænger af biomedicinsk forskning , fordelt Howard Hughes Medical Institute ( HHMI ) mere end 101 millioner dollars i tilskud i 2009 . Den HHMI finansierer medicinsk forskeruddannelse og kandidat forskningsprojekter i særdeleshed . Det betyder, at hovedparten af de bevilge penge fra HHMI går til universiteter og andre uddannelsesinstitutioner med grundlæggende medicinsk forskning som deres primære mål . Ifølge sin hjemmeside , har HHMI været særlig involveret i at levere penge til kur og inddæmning af aids og genopståen tuberkulose .

National Football League Charities


The National Football League ( NFL ) giver penge til medicinsk forskning via velgørenhed . Finansieringen fra NFL går mod forskning, der skal yderligere medicinsk fremskridt i forbindelse med "konkurrence sport og rekreative sportslige aktiviteter ", som det er formuleret på hjemmesiden . Dette omfatter alt fra forskning i årsager og behandling af kroniske lidelser som følge af fagligt niveau sport , til forskning i forebyggelse og behandling af akutte skader opstår på alle niveauer . Kun nonprofit uddannelses -og forskningsinstitutioner er berettiget til at modtage disse tilskud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.