top 10 liste over skadelige kemiske reaktioner

Kemi kan være meget underholdende , men når man kombinerer forskellige elementer , er det meget vigtigt at være forsigtig og vide hvad der vil ske . Dette skyldes, at nogle reaktanter kan være meget farlige kemikalier, der frigives i luften , mens andre reaktioner er eksoterm og vil begynde at varme op til meget høje temperaturer . Derfor bør du altid være forsigtig , når du foretager kemiske reaktioner . Så det er altid en fordel at kende de mest skadelige reaktioner i forbindelse med kemi .

Bleach


Husholdningsartikler kan være meget farlige, hvis de er blandet med andre kemikalier i dit hus . Bleach er en af de mest reaktive og farlige kemikalier blandes med noget . Det kunne være farligt at afblege med noget inden for vores hus , fordi vi aldrig kan vide ingredienserne i vores husholdning produkter . Hvis blegemiddel blandes med den mindste mængde af ammoniak , en meget giftig og farlig røg vil blive sluppet ud i luften. Giftige kemiske dampe er skadelige for sundheden .

syrer og baser


syrer og baser kan være meget reaktive sammen . I en videnskab klasse ( kontrolleret miljø ) , kan du blande små koncentrerede mængder af syre og base sammen . Men hvis du ikke er i et kontrolleret miljø , undgå at blande syrer og baser . De reagerer meget voldsomt og vil forårsage ætsninger .

Aluminum metalpulver


Ifølge Ward 's Natural Science , vil aluminiums metallisk pulver reagerer meget farlig når den kombineres med syrer . Den mest farlige elementer for at reagere med, er baser . Når disse to kemikalier reagerer , er brint gas, der frigives til luften, hvilket er meget brandfarligt . Derfor er blande disse to kemikalier for en brandfare .

Magnesium Metal


magnesium metal er meget farligt, fordi det reagerer med fugt , og fugt er let tilgængelige fra flere kilder . En ulykke kan ske , hvis nogen er klar over denne reaktion , og de nødvendige forholdsregler tages ikke . Magnesium metal og fugt kan danne brændbare brint , der sammen med aluminiums metallisk pulver er en alvorlig brandfare . Magnesium metal reagerer voldsomt med mange andre stoffer også.

Saltsyre

Saltsyre , almindeligvis benævnt HCl , en særdeles stærk syre er og kan være meget reaktive-især med baser . Hvis koncentrationen er høj nok , kan det fremkalde kemiske ætsninger og sætte huller gennem klud . Det tærer de fleste metaller straks og på samme tid udgivelser brintgas . Det er også yderst brandfarlig.

thermite

thermite er produceret når aluminium oxideres af jern eller når de blandes sammen og opvarmes svagt ( hvilket kan ske naturligt ) . Denne proces kan varme op til 2500 grader Celsius . Reaktionen er farlig og næsten ustoppelig , fordi det ikke kan kvæles ( fordi det giver sine egne ilt ), og det kan ikke sættes ud med vand ( forbrændinger våd ) . Det vil medføre en brand -og generere brint i deres luft-gør det endnu mere umuligt at stoppe

Acid Rain

Syreregn er en menneskeskabt katastrofe . Det dannes, når svovldioxid udledes i miljøet . Af svovldioxid , der er dannet ved at brænde kul og olie , går op og blander sig med skyerne . Da brintperoxid er til stede i skyerne , er svovlsyre fremstilles af den kemiske reaktion mellem hydrogen peroxid og svovldioxid . Det kaldes syreregn .

Nitroglycerin

Nitroglycerin er det produkt, der bruges til at gøre de fleste sprængstoffer . Det er en meget reaktiv ingrediens , der vil eksplodere meget let . Nitroglycerin er meget ustabil og kan ofte findes som en flydende , pulver eller tablet .

Global Warming

Global opvarmning er ikke en kemisk reaktion i sig selv , men snarere en konsekvens af en lang kæde af kemiske reaktioner . Kemiske reaktioner , der forårsager den globale opvarmning er dem , der producerer kuldioxid , svovldioxid , methan og andre drivhusgasser.

kemiske våben

Kemiske våben er de mest farlige, skadelige kemiske reaktioner nogensinde er lavet. De er bygget til at være destruktive , og det er præcis, hvad de er . Kemiske våben , som atombomben , bruger flere forskellige kemiske reaktioner at producere store mængder af opvarmet gas-som ikke blot skaber en enorm eksplosion , men producerer gasser , der kan være skadelige for mennesker i hundredvis af miles væk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.