typer af beskyttelseshandsker

Afhængig af, hvilken type arbejde eller aktivitet, du er involveret i , er der en række sikkerhedsmæssige forholdsregler, du kan være nødvendigt at træffe for at forhindre skade . Handsker er en vigtig del af sikkerheden regime , der anvendes i mange arbejdspladser . Dine hænder normalt ender med at udføre en god portion af jobfunktion , så det er vigtigt at beskytte dem mod farlige forhold . Der findes forskellige typer af sikkerhed handsker , der anvendes i varierende arbejdsforhold.

Cut-handsker


Hvis du jævnligt arbejder omkring skarpe genstande eller værktøj med bevægelige vinger , vil du ønsker at bruge cut- handsker . Disse typer af handsker skal opføres ud af et materiale, der er svært for selv de skarpeste af genstande til skive eller stikke i . Kevlar-beskyttet handsker , stål-strikke handsker eller handsker lavet af ekstremt hårde syntetiske garner er populære valg .

engangshandsker


Engangshandsker , der almindeligvis anvendes i medicinalindustrien , vil typisk ikke beskytte dine hænder af alvorlige fysiske skade , men de vil beskytte dig og den person eller ting , du rører mod forurening .

Engangshandsker bør bruges ¨¦n gang og derefter smides væk . De er mest nyttige i situationer, hvor bakterier , patogener , blod eller andre farlige biologiske materiale kan være til stede, men når bevare fingeren følsomhed er vigtig. Læger bruger ofte dem til eksamen , for eksempel . De er også brugt i laboratorier og i rene rum , blandt andre områder . Disse handsker er typisk lavet af latex , vinyl eller polyethylen .

kemikaliebestandige


Kemisk-resistente handsker er designet til at beskytte hænderne mod ætsende stoffer eller andre kemikalier . Hvordan disse kemikalie- resistente handsker er lavet varierer afhængigt af hvilke kemikalier , de er designet til at beskytte mod . De er ofte fremstillet af latex , polyvinylchlorid eller neopren . Nogle handsker er kun delvis dyppet i en beskyttende materiale , der forlader en del af hånden ikke så beskyttet som resten til øget bevægelighed . Kemikalie- resistente handsker bør kun bruges til at håndtere de særlige kemikalier, de er konstrueret til.

Spænding-handsker


Spænding-resistente handsker er lavet af naturgummi , er normalt ganske tykke og er designet til at beskytte dig mod elektrisk strøm . Disse handsker er klassificeret for specifikke spændingsniveauer --- de bør ikke bruges til at håndtere objekter der anklages for en potentielt stærkere strøm, end handsker er beregnet til at beskytte imod.

Temperatur-handsker

Syntetisk belægninger , læder og andre isolerende materialer bruges til at lave temperatur-resistente handsker , som er effektive i at holde huden beskyttes mod ekstreme temperaturer . Nogle handsker er effektive ned til negative 300 grader Fahrenheit , mens andre kan beskytte hænderne i temperaturer så høje som 600 grader Fahrenheit . Denne type af handsker anvendes ofte omkring åben ild og til svejsning applikationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.