vindmølle farer

Vindenergi betragtes som en af de reneste kilder til vedvarende energi. På grund af voksende globale klima og energi bekymringer har vindkraft blevet en stadig vigtigere form for elproduktion . Mens vindkraft er ren i forhold til mange andre typer af magt , store vindmøller og vindmølleparker præsentere nogle unikke farer .

Turbine Manglende


Måske er det mest bemærkelsesværdige faren for vindmøller er potentialet for fejl og total fiasko . En New York Times artikel rapporteret, at møllerne kan leveres ud med en utilstrækkelig mængde test . Vindmøller er designet til at spinde til at generere elektricitet , men de er ofte ikke designet til at håndtere vinde over en vis hastighed . Hvis en region med vindmøller oplevelser ukarakteristiske kraftige vinde , kan det potentielt kan forårsage skade på en turbine , og det kan endda få det til at fysisk at bryde op , da det drejer hurtigere og hurtigere . Blade fejl er blevet observeret , som har sendt store stykker metal , der flyver med høj hastighed , der let kunne være fatalt at nogen i vejen .

Wildlife


Vindmøller kan udgøre en fare for luftbårne dyreliv befolkninger . Fugle og andre flyvende dyr kan potentielt blive ramt af knivene af vindmøller , som de flyver . Mens store enkeltstående vindmøller nuværende minimale risiko , kan vindmølleparker , der består af mange mindre møller udgøre en større fare . Den amerikanske Wind Energy Association viser , at faren vindmøller til stede for fugle og flagermus er ikke større end andre høje menneskeskabte objekter såsom radio tårne og elledninger og bygninger .

Sensorisk Effekter


Vindmøller kan potentielt have en negativ effekt på æstetik af det naturlige landskab . Nogle kritikere hævder, at vindmølleparker aflede opmærksomheden fra den naturlige skønhed af den ikke -industrialiserede områder, hvor vindmølleparker er typisk opbygget . Vindmøller kan også producere støj , der kan være en distraktion eller irritation , selv om American Wind Energy Association , at støjproblemer ikke er så meget af et problem med nyere møller .

Virkninger på Miljøet


Mens vindmøller betragtes som en form for " grøn energi " betyder, at det er miljøvenlige og vedvarende , kan møllerne have en negativ indvirkning på miljøet. Installationen af møllerne kræver indhaling materialer med store køretøjer , der anvender fossile brændstoffer, og kan belaste miljøet omkring møllen eller mølleparken . Ifølge New York Times artikel , har fejl i vindmøller førte til mere vedligeholdelse end kunne have været oprindeligt planlagt ; hver ekstra tur , og reservedel bruges til at vedligeholde vindmøller beløber sig til mere energi bruge og en større indvirkning på miljøet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.