virkningen af aviær influenza forskning

Virkningen af forskning i aviær influenza ( fugleinfluenza ) har været væsentlig. Forskning har udviklet sig hurtigt i det nye årtusinde takket være et samarbejde med frygtløse efterforskere , forskere , læger og videnskabsfolk . Verdenssundhedsorganisationen ( WHO ) i særdeleshed har gjort store fremskridt i at samle internationale regeringer og forskere til at løse de globale trussel fra fugleinfluenzaen pandemien

The World Health Organization ( WHO )


Som rapporteret på sin hjemmeside , at WHO har været aktivt på vagt siden 1968 i forskning , efterforskning og forberedelse til en eventuel verdensomspændende pandemi af aviær influenza . WHO har etableret systemer til tidlig varsling samt en database, der deles af internationale forskere , som begge rapport og studere aviær influenza udbrud som de opstår .

Flu i fuglevildt


Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , er fugleinfluenza båret af fuglevildt i tarmene . Den virus er generelt godartet hos vilde fugle , men det er meget smitsom og kan let spredes og bevise maligne til tamme fugle såsom ænder og høns .

Isolering H5N1 virus


Den dødelige H5N1 -virus blev første gang isoleret i 1996 fra en indenlandsk gås i Guangdong provinsen i Kina , forklarer WHO. Så tidligt som i 1997, var den første kendte fugl til menneske smitte rapporteret . I 2004 blev den første klynge tilfælde af begrænset menneske til menneske smitte rapporteret .

Five Points


WHO er aktivt engageret i en plan , som skal indeholde virus . Dette er WHO 's fem -punkts strategisk handlingsplan:

1 . Reducer H5N1 eksponering af mennesker .
2 . Lav en stærkere varslingssystem .
3 . Intensivere hurtig inddæmning af udbrud .
4 . Gennemføre pandemi-coping kapaciteter .
5 . Samarbejde globalt inden for forskning og udvikling .

The Fatal Strain

Som Alan Sipress skriver i sin bog , " The Fatal Strain : På sporet af fugleinfluenza og de kommende Pandemic , " den største fare er på fabrikken opdræt af fugle , hvor titusinder af tusindvis af fugle er stuvet sammen . Fuglene er usundt , og de deler deres bakterier . Aviær influenza -infektion kan overføres via kylling afføring , blod og andre sekreter . I øjeblikket , det er sådan aviær influenza er oftest indgået .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.