Fordelene ved NIMS

The National Incident Management System , eller NIMS , er en standardiseret management system , der anvendes af føderale , statslige og lokale regeringsorganer som reaktion på katastrofen og nødsituationer . Systemet blev udviklet af Department of Homeland Security i 2004 . Mens de lokale regeringer ikke er forpligtet til at deltage i NIMS systemet , føderal finansiering er ikke tilgængelig for agenturer , der ikke opfylder kravene.

Standarder for Operations


Personale fra alle organer , der deltager i NIMS programmet er forpligtet til at gennemgå uddannelse, der adresser formål, principper , komponenter og fordele ved NIMS . Dette giver en standard for operationer på tværs af agenturer . Organisationer, der deltager i NIMS opfordres til at indgå aftaler om gensidig bistand med andre agenturer i deres område at håndtere situationer , der kræver mere udstyr og mandskab end for hvert enkelt agentur besidder . Den NIMS standarder også tilskynde interoperable kommunikations -og procedurer mellem de forskellige organer .

Federal Funding


Ifølge en Homeland Security Presidential direktiv , føderal finansiering af katastrofeberedskab er kun tilgængelig for organer , der opfylder de nationale Incident Management System . Agenturer , som ansøger om støtte, skal bekræfte NIMS overholdelse og deltagelse .

Den Incident Command System


Den Incident Command System ( ICS ) er den del af NIMS , der giver et standard sæt af procedurer for håndtering af katastrofen eller nødsituationer . ICS management system giver en enkelt kommando punkt og definerer ansvarsområder for alle respondenter til en nødsituation . Enheder uddannet i ICS kan arbejde lettere sammen i fælles operationer med en enkelt kommando punkt. Lokale første responders , brandvæsenet og de retshåndhævende myndigheder bør følge NIMS og ICS procedurer i alle operationer . Dette hjælper forberede dem til fælles operationer , der involverer flere instanser reagerer på en hændelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.