Fordelene ved kiropraktik tjenester

Kiropraktik terapi , der har denne sygdom skyldes en mangel på normal nerve funktion og beskæftiger manipulation og justering af kroppen strukturer , er en sundhedspleje disciplin , der betragtes af mange som et supplement og alternativ medicin . Den fokuserer på behandling af bevægeapparatet. Den primære kiropraktik service er manuel terapi , som kan være effektivt i behandling nakkesmerter , rygsmerter , gigt og endda hovedpine .

Behandling af Neck Pain


Kiropraktik pleje sigter mod en bedre omsætning i kroppen , fjernelse af mælkesyre og øget levering af næringsstoffer og ilt til blodet . Resultatet er en reduktion i smerter i nakken og ømhed og også sænket chancer for fremtidige skader . Den kiropraktor identificerer ryghvirvler i nakken , der ikke er justeret korrekt og manuelt justerer tilpasningen .

behandling af børn


Kiropraktik pleje anvendes til at behandle subluxations ( delvis dislokation af knogler eller led ) hos børn . Subluxations kan opstå under fødslen , og korrigere dem på et tidligt tidspunkt er vigtigt . Faktisk kan børn holde kiropraktik justeringer for en længere periode . Derfor er den korrigerende fristen for berigtigelse af børn er som regel meget kortere end for voksne . Desuden tilpasninger smertefri , hvilket gør det nemmere at behandle børn .

Behandling af rygsmerter


Kiropraktik pleje kan hjælpe lændesmerter inden for en kort tid . Tanken er , at begrænset bevægelse i rygsøjlen fører til nedsat funktion , og der skal rettes ved hjælp af spinal justeringer . Målet er at bringe tilbage spinal bevægelighed. En pludselig , kontrolleret påføres til den fælles med en kiropraktor praktiserende læge, kan der også massage og strække musklerne til at lette rygsmerter .

Behandling af Hovedpine


Migræne er en almindelig lidelse for mange mennesker. En undersøgelse udført af Dr. Peter Tuchin for en Ph. D. afhandling ved Macquarie University viste, at efter kiropraktik pleje , 60 % af migræne ramte havde en reduktion i symptomer . Kiropraktor pleje , der anvendes til migræne ikke direkte behandle den betingelse , men i stedet hjælper kroppen i healing selv .

behandling af leddegigt

For gigt , er kiropraktisk behandling justeres efter patientens alder , generelt helbred , bygge og smerte niveauer . Kiropraktor praktiserende læge kan enten være en straight eller blandet kiropraktor . Den lige kiropraktor behandler gigt ved at gøre rygsøjlen justeringer for at rette subluxations . Den blandede kiropraktor behandler gigt med retsmidler såsom akupressur kombineret med spinal manipulation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.