Hvilke programmer OSHA kræver at blive skrevet ?

Det amerikanske Department of Labor 's Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) kræver arbejdspladser skal have en skriftlig regelsæt for at hjælpe arbejdsgivere opnå sikkerhed mål , udvikle en beredskabsplan , eller til at kommunikere om farlige materialer og udstyr . Regeringen organiseret OSHA at overvåge regler , der sikrer arbejdstagere og arbejdsgivere til at have sikre arbejdsforhold. De gør dette ved at håndhæve sikkerhedsforskrifter , tilskynde stater til at garantere sikker arbejdsvilkår og via oplysning og uddannelse . Afhængigt af hvilken type arbejdsplads , OSHA kræver bestemte skriftlige programmer .

Administrative bestemmelser


Disse regler kræver den nødvendige dokumentation , når rapportering af ulykker og sygdomme . Arbejdsgivere skal indberette arbejdsrelaterede skader , ulykker og sygdomme . Afhængigt af staten , skal arbejdsgiveren rapportere dødsulykker på arbejdspladserne og hospitalsindlæggelse med det samme . Brug OSHA 300 , 300- A , og DCSB form 801 for at dokumentere arbejdsrelaterede dødsfald , skader og sygdomme . Hvis virksomheden ikke har haft mere end 10 ansatte inden for de sidste år , så er det kun DCBS 801 udfyldes. En medarbejder skal også kontrollere arbejdspladsen og dokumentere alle usædvanlige eller usikre arbejdsforhold .

personlige værnemidler


Det er den nødvendige regler for anvendelse af personlige værnemidler ( PPE ) . Arbejdsgiverne skal vurdere arbejdspladsen for at fastlægge eventuelle risici, der kræver ansatte til at bruge værnemidler. De bør kontrollere placeringen , den person, der gjorde vurdering og dato. Arbejdsgiverne bør også dokumentere, at kun uddannede medarbejdere brugte PPE . Registrerer navnene på de uddannede personer , uddannelse datoer og uddannelse emnet .

Lock Out /Tag Out Regler


Denne regel er af afgørende betydning i en masse arbejdspladser . I mange virksomheder er der udstyr , der kunne starte op uventet , eller at kunne indeholde oplagret energi . En skriftlig energi-kontrol planen er nødvendig og bør omfatte procedurer , uddannelse og årlige anmeldelser . Procedurerne bør omfatte udstyr , hvordan arbejdstagere vil sikre det udstyr , hvordan man bruger og fjerne låsen tags, og hvordan for at teste effektiviteten af disse enheder. Den årlige gennemgang er en tilladelse fra en medarbejder, der forstår den energi-kontrolprocedurer . Revisionen skal omfatte de evaluerede udstyr, inspektion dato , de ansatte inkluderet og den person , der gjorde den fornyede undersøgelse. Dokument Al uddannelse, herunder hver af arbejdstagerens navn , uddannelse dato og træneren navn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.