Hvilke typer af planer kan sættes på plads for en oversvømmelse ?

Den Federal Emergency Management Agency , eller FEMA , anbefaler, at oversvømmelser er en af de mest almindelige risici i nationen . Oversvømmelser kan forekomme uden varsel , som når pludselige oversvømmelser er rapporteret under kraftig regnvejr , eller de kan være resultatet af dæmningen brud eller kraftig nedbør over en længere periode . Da oversvømmelser ikke fuldt ud kan forebygges , ved at blive udarbejdet for oversvømmelser kan sikre dig og din familie forbliver rolig og sikker i løbet af en potentielt farlig situation .

Forståelse Terminologi


Flood forberedelser skal begynde med en gennemgang af grundlæggende terminologi som den vedrører sandsynligheden for oversvømmelse . Syndfloden se og varslingssystem er fastsat som en retningslinje for oversvømmelse beredskab og bør tjene som en anbefaling til mobilisering . Staying underrettet ved at lytte til lokalbefolkningen nyheder og radioudsendelser , er afgørende for at bo trygt og reagere hensigtsmæssigt i enhver oversvømmelse ur eller advarsel .

Når en oversvømmelse ur er udstedt , eksisterer muligheden for oversvømmelser i betragtning af den aktuelle situation og fremtidige prognoser . Indbyggere bør stay tuned til lokalbefolkningen nyhedskanaler for opdateringer . Oversvømmelser advarsler betyder , at oversvømmelser er forekommende , og evakuering kan anbefales til områder, der berøres eller forventes at blive berørt , især lavtliggende områder nær vandløb og floder . I tilfælde af en flash oversvømmelser ur , tror prognoserne en flash oversvømmelser er muligt, og udlændinge bør være forberedt til hurtigt at flytte til højere grund i tilfælde af en flash oversvømmelsesvarslingssystemerne .

Boliger Overvejelser


Beskyttelse af din hus i sag af en oversvømmelse , er et vigtigt element i oversvømmelse forberedelse , især for dem i lavtliggende og oversvømmelsestruede områder . Overvej at installere ovnen , vandvarmer og el- panel på anden sal for at reducere risikoen for skader fra oversvømmelser . Kældervægge skal forsegles , og ventiler skal monteres i afløb for at forhindre oversvømmelser vand ind i huset .

Til forberedelse af eventuelle oversvømmelser , der planer på plads for at sikre dit hjem , flytte udendørs møbler ind og flytte vigtige elementer til en øvre niveau . Sørg for, at uden brændstoftanke er forankret ned før tid . Plan om at slukke forsyningsvirksomhederne på hovedafbryder kontakten og tag apparater , hvis tiden tillader det . Placer de vigtigste dokumenter i et sikkert sted og holde dem handy , så de er nemt tilgængelige , bør du nødt til at evakuere .

evakueringsveje


Alle oversvømmelse planer bør omfatte en egentlig evakueringsplan . Hvis det er muligt , bør en række ruter planlægges i tilfælde vand blokke din primære vej . Forstå farerne ved at køre gennem oversvømmede veje . Forsøg aldrig at krydse en vand-dækket vej , til fods eller i bil . Oversvømmelse ure er beregnet til at fungere som din første advarsel . Forberede sig ved at have en fuld tank af gas , en bil nødsituation kit og ved at gennemgå evakueringsplaner med din familie . Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler at have en ud-af-byen kontakt til nødsituationer. Denne person vil være det centrale kontaktpunkt bør enhver familiemedlem bliver adskilt under evakueringen processen .

Health and Safety beredskab


Oversvømmelser kan opstå pludseligt og efterlader meget lidt tid til evakuering . Vær forberedt på at overleve uden moderne apparater og faciliteter bør evakuering blevet umulig . Tre til fem dage værd af ikke-letfordærvelige fødevarer og rent drikkevand , bør oplagres . En grundlæggende førstehjælp kit , ekstra receptpligtig medicin , myggebalsam og en arbejdsgruppe radio med batterier er alle vigtige forsyninger at have på hånden . Et fuldt opladet mobiltelefon vil være nyttig for kommunikation med myndigheder og familiemedlemmer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.