Missouri EMT uddannelse

Emergency Medical Teknikere ( EMTs ) er en del af Emergency Medical Services system . EMTs er almindeligt forveksles med paramedicinere på grund af ligheden i deres job ansvar . Paramedicinere har lov til at udføre flere forsøg end EMTs og har en højere uddannelse . Der er statslige og nationale regler for EMTs og paramedicinere

Formål


Det vigtigste formål med EMTs er at yde lægehjælp til medlemmer af samfundet deltager i medicinske nødsituationer . Kort sagt, de redder liv . De er som regel de første lægelige personale til at reagere på nødsituationer . I Missouri , som en del af EMS -systemet EMT 's hovedformål er at beskytte sundhed og wellness af fællesskabet ved at overskride statens regler og standarder for medicinsk behandling.

Job ansvarsområde


Jobbet ansvaret for en EMT i Missouri variere fra arbejdsgiveren , men følger de samme grundlæggende krav . EMTs er ansvarlige for at bistå paramediciner i livreddende indsats , men må ikke udføre opgaver uden for deres anvendelsesområde af praksis . De er også ansvarlige for at udføre selve livsgrundlaget bestræbelser uanset hvad den medicinske situation . Andre opgaver omfatter pleje og lagerføring af ambulance og udfylde alle patientgrupper papirarbejde .

Uddannelse Programmer


Mange EMT uddannelsesprogrammer til rådighed i hele staten Missouri . Online-undervisning programmer er også tilgængelige . Alle EMT uddannelsesprogrammer kræve, at alle kandidater til at have mindst en studentereksamen inden de kommer ind i programmet . Mest grundlæggende uddannelsesprogrammer er omkring 16 uger og omfatter selve livsgrundlaget teknikker , brug af ambulance og skadestue -udstyr, og patienten vurdering . Alle programmer forberede eleverne til at tage EMT eksamen

Eksamen


Den Missouri State EMT praktiske prøve har to sektioner , vurdering, der kan være medicinsk eller traume . og færdigheder . Vurderingen station er hands -on og dækker patient undersøgelse , behandling af livstruende skader , og patientbehandling . Alle aktioner transporteres verbalt . De færdigheder afsnit prøver specifikke færdigheder , herunder Combitube /PTLA , blødende sår ledelse , ilt administration /maske , trækkraft skinne , ilt , administration /kanylen , slynge og skår , hjertestop Mgt /AED , luftveje supplementer og suge , bord skinne , og siddende og liggende spinal immobilisering . Kandidaterne skal behandle hver enkelt situation , som hvis de var på et virkeligt ringe .

Første Og Fornyelse Licenser

Den oprindelige EMT-Basic licens og fornyelse licens kræver EMTs at fuldføre 100 timers efteruddannelse hvert femte år. De timer skal omfatte 48 af centrale krav og 52 i EMS relaterede program valgfag . De centrale krav opdeling som følger : to timer forberedende uddannelse ; fire timer luftveje uddannelse ; seks timer patientens vurdering otte timer medicinsk /adfærdsmæssige uddannelse ; otte timer traume uddannelse fire timer OB , spædbørn og børn uddannelse , og 16 timer valgfag fra nogen af den foregående kategorier .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.