OSHA & blodbårne patogener

Occupational Safety and Health Administration definerer en blodbårne patogener som

Eksponeringskontrol


Alle arbejdsgivere med arbejdstagere, der kan blive udsat for blodbårne patogener er forpligtet til at gennemføre en skriftlig plan for at fjerne eller minimere eksponering .

Overholdelse Metoder


Metoder til at begrænse eksponering for arbejdstagere omfatter hånd-vask -stationer , tætte beholdere , der forbyder indtagelse af fødevarer i farlige områder , brug af egnede værnemidler og korrekt bortskaffelse af skarpe genstande .

Research Laboratories


Affald skal forbrændes eller autoklaveres før bortskaffelse . Kontrolleret adgang til laboratoriet område skal opretholdes. Havariblink skilte skal udstationerede ved alle indgange og udgange .

Hepatitis B vaccine


Alle arbejdstagere, der har erhvervsmæssig eksponering skal gives en hepatitis B- vaccine -serien . Hvis der er et engagement hændelse , er arbejdstageren forpligtet til at gennemgå en medicinsk vurdering .

Farer Kommunikation

Alle containere med blod eller andre smitsomme materiale er forpligtet til at have advarselsmærker . Biohazard skilte skal være udstationeret på hvert arbejdsområde indgang . Alle arbejdstagere skal modtage indledende og årlige uddannelse .

arkivering

Medicinske og uddannelse fortegnelser er nødvendige for hver arbejdstager . Arbejdsgiveren er forpligtet til at opretholde journaler for arbejdernes beskæftigelse periode , plus 30 år. Uddannelse der føres i tre år fra tidspunktet for uddannelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.