Vinden generator komponenter

Vind generatorer , eller vindmøller , er en moderne kilde til ren og vedvarende energi , der udnytter redskaber og princippet om hjulet og akslen til at producere elektricitet . Selvom ofte lavet af avancerede materialer, komponenter i en vindmølle er enkle i både design og drift , og kan klassificeres som møllen , drive toget og tårnet , og de forskellige dele , der udgør hver af dem .

Turbine


Den klinger af en vindgenerator 's mølle stråle fra en central rotor . Når ramt af tilstrækkelig vind , turbinen roterer og overfører energi i vinden til vinden generatorens drev toget.

Drive Train


Drevet toget af vinden generator forbinder møllen og interiør rotations akslen via et gear boks . Når møllen roterer , er energi fra vinden overført til omdrift akslen , hvilket igen , roterer en magneto i en el-generator til at producere elektricitet .

Tower


Den generator , aksel og gearkasse af en vindmølle skal beskyttelse mod de elementer og er omgivet af et tårn . Ud over beskyttelse , støtter tårnet og hæver møllen til at yde optimal eksponering for vind og fungerer som et hus for elektriske kabler til at overføre vindenergi til en el-nettet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.