ansvar, ledende tekniske repræsentant

En højtstående teknisk repræsentant skal være dygtige i anvendelsen af edb- software . De repræsentative anses generelt for at være ekspert i hans tekniske område . Desuden skal den person, være dygtige i standarden praksis , regler og koder, der gælder for hans fagområde. Den øverste tekniske repræsentant skal være effektiv i brugen af den nyeste kommunikationsteknologi . Han skal kunne tage en lederrolle , iværksætte handlingsplaner og besidde effektiv kommunikationsevner , både skriftligt og mundtligt .

primære rolle


Den primære rolle som ledende tekniske repræsentant skal sikre, at effektive tekniske løsninger udviklet som opfylder kundens behov. Den person ville tage en ledende rolle så godt, som ville omfatte tilsyn andre . Ideelt set burde en højtstående teknisk repræsentant have mindst en 4-årig uddannelse i hendes tekniske område og mere end 10 års teknisk erfaring inden for forskellige teknologier .

Industri Ekspert


En højtstående teknisk repræsentant bør være i stand til at give klare instrukser til underordnede og vejlede dem i at udvikle avancerede design og tekniske procedurer , der ville føre til gode tekniske løsninger . Repræsentanten bør også kunne fungere som teknisk konsulent , når behov og være i stand til at give ud-of-the-box løsninger, når det er nødvendigt . Den øverste tekniske repræsentant vil være i stand til at analysere forskning og organisere de forskellige tekniske materialer til rådighed for det angivne program . Fordi de højtstående teknisk repræsentant anses en industri ekspert , bør han holde sig ajour med den nyeste teknologiske udvikling .

Koordinering


En højtstående teknisk repræsentant vil koordinere med kunder at planlægge møder og afgrænse projektets behov dato . Hun får brug for gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner , så hun kan udarbejde forslag, producerer både tekniske og ikke-tekniske rapporter og skabe den nødvendige dokumentation . Den øverste tekniske repræsentant har til stadighed søger at opnå forbedringer i arbejdsprocesserne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.